Ajansspor

Antalyaspor aradığı golcüyü buldu! Transfer bitiyor

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Uzun süredir forvet arayışında olan Antalyaspor, Başakşehir’den Nuno da Costa’yı transfer etmek için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 51 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig’den 1.Lig’e düşen ve hala küme düşmenin şokunu atlatamayan Antalyaspor, sezona istediği gibi başlayamadı.

4 haftada sadece 3 puan!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan kırmızı-beyazlı ekip üç karşılaşmayı içerde oynadığı ilk 4 haftalık periyottan yalnızca 3 puan toplayabildi ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Akdeniz temsilcisi sahada alınan kötü sonuçların ardından uzun süredir uğraş verdiği forvet transferini de bitirmeye nihayet yaklaştı.

Nuno da Costa ve Başakşehir ile anlaşma tamam

Nuno da Costa
Nuno da Costa

Ajansspor’dan Arif Can Yıldız’ın elde ettiği bilgiye göre Antalyaspor, Yeşil Burun Adalı Nuno da Costa ve oyuncunun kulübü Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

Geride bıraktığımız sezonu Başakşehir forması altında 35 maça çıkarak geçiren tecrübeli forvet 6 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Antalyaspor’un transfer yasağı kalkacak mı?

Ekonomik zorluklarla boğuşan Antalyaspor’un transfer ettiği futbolculara lisans çıkarabilmesi için FIFA’da bulunan 4 dosyasını kapatması gerekiyor.

Antalya ekibinin bu dosyaları kapatıp anlaşmaya vardığı Samet Yalçın, Arif Kocaman ve Fotis Pseftis gibi isimlerin kısa süre içerisinde lisansını çıkarması bekleniyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...