Antalyaspor Asbaşkanı'ndan flaş transfer açıklaması! Maicon, Djourou, Vainqueur, Eto'o...

24.01.2018 - 15:37 | Son Güncellenme: 24.01.2018 - 15:37

Antalyaspor Asbaşkanı'ndan flaş transfer açıklaması! Maicon, Djourou, Vainqueur, Eto'o...

Sezonun ikinci yarısına Beşiktaş yenilgisi ile başlayan Antalyaspor'da transfer gündemi yoğun. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yeni döneme başlayan Antalyaspor'da bir çok oyuncuya teklif geldiğini Asbaşkan Sefik Öz açıkladı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Şefik Öz, şunları ifade etti. 

'Her maçta ortalama sekiz sakat yada cezalı oyuncumuz oldu'

"Beşiktaş maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Maicon cezalı bir çok eksiğimiz oldu. Zaten sezonun ilk yarısında maç başına ortalama sekiz sakat ve cezalı oyuncu ile oynadık. Aynı şekilde devam ediyor. Djourou katılacak takıma. Maicon cezası bitince oynayacak. Vainqueur takıma dönecek."

'Djourou'yu Genoa istedi teklifi reddettik'

"Vainqueur gibi bütün oyuncularımıza teklif var. Djorou için Genoa'dan teklif geldi ve kadromuzda tutmayı düşünüyoruz. Teklif reddedildi. "

'Maicon'u Trabzonspor da istedi'

"Maicon için yurtdışından 2-3 kulüp teklif var. Maicon'u ayrıca Rıza hoca yönetimdeki Trabzonspor istedi açıkcası ama kendisi ile çalışmaya devam edeceğiz"

'Hakan Özmert ile anlaştık'

"Hakan Özmert ile prensipte anlaştık, kulübü ile görüşülüyor. Hocamız kendisini istiyor. Kulübü ile anlaşmaya yakın tarafız"

'Eto'o'ya büyük bir teklif geldi'

"Eto'o halen bizim sözleşmeli oyuncumuz. Büyük teklifler geldi kendisine. Bizim karşılayamayacağımız teklif geldi. Eto'o esasen Antalyaspor'u seviyor, takımı ve şehri seviyor. Kendisi gelen teklifleri değerlendiriyor. Biz olduğumuz yerde duruyoruz. "

"Vasco da Gama Eto'o için yıllık 4,5 milyon euro maaş teklif ettiğini duyduk. Saygı duymak lazım arada büyük bir fark var. Eto'o konusunda Galatasaray ile bir görüşmemiz olmadı. "

Senin için hazırladığımız haberler