Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten Sosa'nın menajerine sert sözler : "Bence yılın palyaçosu..."

12.06.2017 - 20:03 | Son Güncellenme: 12.06.2017 - 20:03

Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten Sosa'nın menajerine sert sözler : "Bence yılın palyaçosu..."

AJANSSPOR- Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, İtalyan basınına Menez transferi hakkında konuşurken Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo için de sert ifadeler kullandı. 

Menez'e övgüler!

Menez'in hücumda birçok bölgede oynayabildiğini ifade eden Öztürk, "Kariyeri onun hangi kalibrede bir futbolcu olduğunu ortaya koyuyor. En önemlisi de o bir kazanan. Ben de takımımın daha önemli hedefleri kazanmasını istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Menez transferinin perde arkası!

Fransız oyuncunun transfer sürecine dair de konuşan Antalyaspor Başkanı, "Böyle oyuncuları transfer etmek müthiş bir efor istiyor. Ama şunu söyleyebilirim ki yüz yüze gelip ona karakterimizi ve hedeflerimizi anlattığımızda her şey yolunda gitti. Bu operasyondan önce de medyaya pek fazla bir şey sızdırmayıp işi sessizce bitirmemiz iyiydi" dedi. 

"Eto'o-Menez'e karşı oynamak istemeyecekler"

Öztürk, "Menez-Eto'o ikilisi ligin en güçlü hücum hattı mı oldu?" sorusuna  ise şu yanıtı verdi: "Olabilir. Diğer takımlar hakkında yorum yapmayacağım. Ama şunu biliyorum ki lig başladığında diğer takımlar bu harika oyunculara karşı oynamak istemeyecek."

Şampiyonluk için iddialı sözler!

"Hedefimiz gelecek yıl şampiyonluğa oynamak. Eto'o, Menez, Sandro gibi harika oyunculara sahibiz. Bu yıl, yani başkanlıktaki ilk yılımda, ligdeki en iyi derecemizi (beşincilik) ve en yüksek puanımızı (58) aldık. Başkanlığa seçildikten sonra taraftarlara ikinci yılımda şampiyonluk için yarışacağımızın sözünü verdim. Ben sözlerimi tutarım."

Öztürk röportajın son bölümünde ise Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo'nun bir röportajda Antalyaspor'u kastederek kullandığı "palyaço" ifadesine sert çıktı. "Onun böyle açıklamalar yaptığı gün biz Menez gibi harika bir futbolcuyu transfer ettik" diyen Öztürk sözlerine şöyle devam etti: "Samuel Eto'o gibi dünya futbolunun en önemli efsanelerinden biri var takımımızda. Dünya futbolu kendi çıkarını futbolcusunun çıkarının önüne koyan profesyonellik yoksunu menajerlerden oldukça çekiyor. Bize hakaret eden o ve bence yılın palyaçosu ödülüne en büyük aday. Sosa daha iyi bir menajer hak ediyor. Sosa'nın menajerini kendi palyaçom olarak kulübe alabirim" ifadelerini kullandı.

Sosa'nın menajeri Bilardo, Antalyaspor'un Sosa için teklif yapıp yapmadığıyla ilgili soruya şu yanıtı vermişti: "Bunu bir metaforla cevaplayacağım. Şu ana kadar 5 palyaço aradı ama sirkin sahibinden bir ses çıkmadı."

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILDIĞINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.)

Senin için hazırladığımız haberler