Antalyaspor - Beşiktaş maçı öncesi zemin açıklaması… "Güneş alamıyor"

02.02.2019 - 14:43 | Son Güncellenme: 02.02.2019 - 14:43

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalya Stadyumu’nun zeminiyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili olarak konuştu.

Stadyumun yuvarlak olmasından dolayı zeminde bazı kısımların güneş almadığına dikkat çeken Öztürk, stadyumun inşasında yanlış planlama yapıldığını söyledi. Stadyumun yuvarlak yapısından dolayı sıkıntı yaşandığını belirten Öztürk, “Maalesef zemin ile ilgili her iki dönemimizde de çok ciddi çalışmalarımız oldu. Mimari şeklinden dolayı giderilemeyen bir sıkıntı var. Güneş panelleri var, ‘kendi enerjisini yaratan stadyum’ deniyor ama bize faydası yok. Gelir elde edilemiyor. Hem de üzerine güneş alamıyoruz” dedi.

Toprak yapısı yanlış tercih edilmiş

Kendi golf sahalarından ekiplerini getirerek inceleme yaptırdığını da sözlerine ekleyen Başkan Öztürk, “Stadın konumlandığı yerdeki zemin de doğru bir toprak yapısında değil. Burada çok ciddi oturup düşünmemiz lazım. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’yle de temas halindeyiz. Elimizden geleni yapıyoruz ama sorun giderilemiyor. Yanlış planlamadan dolayı gelen sıkıntılar var. Yine işlemler yaptık, ancak tam faydasını göremedik. Elimizden geleni yapıyoruz, kısmen faydasını gördük. Diğer kulüplerden daha masraf yapıyorsunuz ve aldığınız sonuç da kötü. Ancak maç oynanmaya müsait bir durumda” diye belirtti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler