Antalyaspor Beşiktaşlı 3 ismi transfer edecek mi?

22.01.2019 - 09:23 | Son Güncellenme: 22.01.2019 - 12:23

Antalyaspor Beşiktaşlı 3 ismi transfer edecek mi?

Ligin başarılı ekiplerinden Antalyaspor’da devre arasında William Vainqueur, Maicon Marques, Olcan Aldın, Abdelaziz Barrada gibi oyuncularla yollar ayrıldı. 

Ekonomik olarak bütçesini azaltan kırmızı-beyazlı takımın Beşiktaş’tan Gökhan Töre, Vagner Love ve Cyle Larin’i transfer etmek istediği iddia edildi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün Beşiktaş'tan Gökhan, Love ve Larin’i istediği ancak Siyah-Beyazlı takımın Başkanı Fikret Orman’ın Samuel Eto’o transferi konusunda Antalyaspor’a kızgın olduğu için bu transferlere izin vermediği ulusal medyada yer aldı.

"Beşiktaş'tan futbolcu istemiyoruz"

Antalyaspor cephesinden elde edilen bilgiye göre kırmızı-beyazlı kulübün kesinlikle Beşiktaş’tan futbolcu istemediği hatta devre arasında transfere sıcak bakmadıkları öğrenildi. 

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün herhangi bir konudan dolayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile iletişim kurmadığı da belirtildi.

Devre arasında transfer engeli bulunan Antalyaspor’un,takviye yapmak istemediği ancak cazip transfer fırsatı olursa engeli kaldırıp yapabileceği, bunun da zayıf ihtimal olarak görülüğü dile getirildi. AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler