Antalyaspor Brezilyalı’yı Türkiye’ye getirdi

12.07.2024 - 20:35 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 20:38

Son dakika transfer haberleri... Antalyaspor, 4’üncü transferini de bitirdi. Akdeniz ekibi, FC Universitatea Cluj forması giyen Thalisson’u Antalya’ya getirdi.

Antalyaspor Brezilyalı’yı Türkiye’ye getirdi

AJANSSPOR - HABER

Transferde atağa kalkan Antalyaspor, 4’üncü transferini de bitirdi. Soner Dikmen, Kenan Piric ve son olarak Moussa Djenepo’yu renklerine bağlayan Antalyaspor, Brezilyalı stoper Thalisson’u da Antalya’ya getirdi.

Sağlık kontrollerinden geçirilecek

Romanya ekiplerinden FC Universitatea Cluj forması giyen 26 yaşındaki stoper, Teknik Direktör Alex de Souza’nın raporu doğrultusunda her konuda anlaşma sağlandı. Antalya’ya gelen başarılı futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi sözleşmeye imzasını atacak.

Bonservis ödenecek

Geçtiğimiz ocak ayında Brezilya’nın Mirassol-SP takımından Cluj’a transfer olan deneyimli futbolcunun, Romanya temsilcisiyle olan serüveni 6 ay sürdü. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Thalisson için bonservis bedeli de ödenecek.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’da Alex de Souza’nın fotoğrafları kriz yarattı!
Habere Git

İlk kez Brezilya dışında

Kariyerinde Coritiba, Guarani, Clube de Regatas Brasil, Inter Limeira, Vitoria, Mirassol ve Juventude formaları giyen Thalisson, ilk kez Cluj ile Brezilya dışında forma giydi. Romanya temsilcisiyle 20 maça çıkan Brezilyalı, bin 808 dakika süre aldı ve skor katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler