Antalyaspor futbolcusu Nazım Sangare, hangi Milli takımı tercih edecek? Açıkladı!

09.05.2018 - 16:18 | Son Güncellenme: 09.05.2018 - 16:18

Antalyaspor'un sağ bek futbolcusu Nazım Sangare, Kırmızı beyazlı takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gine Milli Takımı'na davet aldığını belirten Nazım, Hamza Hamzaoğlu'nda ise övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Nazım Sangare, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

İşte detaylar...

Başakşehir maçı çok kritik!

Antalyaspor'un ligdeki durumunu değerlendirerek sözlerine başlayan Nazım Sangare, "Maçtan sonra çok mutluyuz, önemli bir maçtı. Sezon henüz bitmedi. Konsantre olarak yolumuza devam etmemiz lazım. Başakşehir maçı kritik bir maç, ancak kendimizi hazır hissediyoruz. Oynayacağımız iki maçımız daha var" dedi.

'Rodrigues ve Trezeguet'i çok beğeniyorum'

Süper Lig'in kalitesinden de bahseden Nazım, "Sezonun ilk yarısında pek çok şey öğrendim. 3. Lig'den Süper Lig’e gelmem büyük bir adım. Hocam bana bu konularda çok yardımcı oluyor ve sahada da iyi işler yaptığımı düşünüyorum. 3. Lig kalitesi çok iyi olan bir lig değil ancak çok kötü de diyemem. Süper Lig’de çok iyi oyuncular var. Mesela Galatasaray’dan Garry Rodrugies gibi pek çok kaliteli oyuncu bu ligde forma giyiyor. Ona karşı oynadığım maçta da kötü değildim ancak maçı kaybettik. Onun dışında Kasımpaşa’dan Trezugeuet’i de beğeniyorum" ifadelerini kullandı.

Nazım Sangare, hangi Milli takımı tercih edecek?

Türkiye A Milli Futbol Takım'dan davet beklediğini ifade eden Nazım Sangere bu süreci de anlattı: "Sezon bittikten sonra Gine Milli Takımı'na katılacağım. Şu anlık sadece kamp dönemi geçireceğiz. Türkiye’nin davetini de bekliyorum, davet olursa tercihim Türkiye’de olur. Kararım henüz netleşmedi. Önce Gine’ye gidip görmek istiyorum. Sağ bek pozisyonunda daha iyi olduğumu düşünüyorum. Sağ açıkta oynarken kendimi iyi hissetmiyorum. Sağ çizgide futbol oynamayı seviyorum"

Hamzaoğlu'na övgü dolu sözler...

Nazım Sangare Hamza Hamzaoğlu'ndan ise övgü dolu sözlerle bahsetti. Nazım, "Hamza hoca çok iyi bir insan. Ona ve İsa hocaya teşekkür borçluyum. Onlardan pek çok şey öğrendim. Benimle ilgileniyor ve çalıştırıyorlar. Çok iyi insanlar" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler