Antalyaspor Jakub Kaluzinski Transferinde Mutlu Sona Yaklaştı

Burak Alaca
11.07.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 22:23

Transferde vites yükselten Antalyaspor, Adam Buksa’nın ardından bir Polonyalı daha gündeme geldi. Akdeniz ekibi Son olarak Lechia Gdansk formasını giyen Jakub Kaluzinski ile görüşmelerini sürdürüyor.

Antalyaspor Jakub Kaluzinski Transferinde Mutlu Sona Yaklaştı

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR

12 futbolcusuyla yollarını ayırdıktan sonra transferde atağa kalkan Antalyaspor, üst üste imzalara hazırlanıyor. Akdeniz ekibi; Adam Buksa, Erdoğan Yeşilyurt, Stefan Mitrovic ve Zymer Bytyqi’nin ardından Jakub Kaluzinski’nin transferi için de büyük aşama kaydetti. 

Bonservisi elinde

Son olarak Lechia Gdansk formasını giyen Jakub Kaluzinski’nin bonservisi elinde bulunuyor. Altyapısından yetiştiği kulübüyle yollarını ayıran 20 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor ile transfer için önemli aşama kaydetti.  

Sosyal medyadan veda etti

Genç futbolcu, altyapısından yetiştiği Polonya ekibine sosyal medya hesabından veda etti. 6 yaşında kapısından girdiği kulübüne 15 yıl sonra veda ettiğini belirten Kaluzinski, “Yolumda karşılaştığım herkese, Antrenörlere, kulüp personellerine ve soyunma odasını paylaştığım oyunculara teşekkür ederim. Bu kulübün bir parçası olmak bir zevkti. İyi günde ama en önemlisi kötü günde gösterdiğiniz destekten dolayı hayranlarıma ayrıca teşekkür ederim. Gdansk ve Lechia her zaman benim evim olacak” sözlerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor Iraklı futbolcunun peşinde
Habere Git

30 maça çıktı

Orta sahada görev alan genç futbolcu, geçen sene Polonya liginde tam 30 maça çıktı. 1 gol ve 3 asist üreten genç futbolcu, bin 600 dakika ter döktü. Polonya U21 Takımı formasını da giyen başarılı futbolcu, 8 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı. 

Polonya dışına çıkmadı

Lechia Gdansk’ın altyapısından yetişen genç futbolcu, bugüne kadar Polonya dışında mücadele etmedi. Antalyaspor ile resmi sözleşmeye imza atması halinde ilk kez ülkesi dışında futbol onayacak.

Senin için hazırladığımız haberler