Antalyaspor ile Rıza Çalımbay anlaşma sağlayamadı!

04.06.2018 - 23:33 | Son Güncellenme: 05.06.2018 - 15:26

Antalyaspor ile Rıza Çalımbay anlaşma sağlayamadı!

Antalyaspor’da teknik adam arayışları sürerken sürpriz bir isim gündeme geldi. Kırmızı-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon başında da görev alan Rıza Çalımbay’la bugün masaya oturdu.

Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasının ardından teknik adam arayışlarına başlayan Antalyaspor, prensip anlaşmasına vardığı Erol Bulut’un, halen görevde olduğu Yeni Malatyaspor’la devam kararı almasının ardından rotasını değiştirdi.

Geçtiğimiz hafta tamamlamayı planladıkları teknik adam arayışları kapsamında bugün Rıza Çalımbay’la masaya oturan Antalyaspor, deneyimli teknik adamın taleplerini dinledi.

Kızı ve torununu görmek için Antalya’ya gelen ve Kırmızı-Beyazlı yetkililerle pazarlık masasına oturan deneyimli teknik adamın ilk görüşmede düşünmek için zaman istediği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Ajansspor’a konuşan Rıza Çalımbay, “Beklentide olduğum bir kulüp var. Yurtdışında da teklif bekliyorum. Antalyaspor ile henüz anlaşma sağlamadım” ifadelerine yer verdi.

Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de devreye girerken, deneyimli teknik adamın ikna olmadığı da gelen haberler arasında yer aldı.

Rıza Çalımbay'a İsviçre'den talip

 Öte yandan Rıza Çalımbay'a  İsviçre Süper Lig ekiplerinden Lugano transfer teklifinde bulundu. Çalımbay, yurt dışında çalışmaya sıcak baktığını anlatarak, "Gelişmeleri takip ediyoruz, bekliyoruz. Hakkımızda hayırlı olmasını diliyoruz. Yurt dışı şu an için daha cazip gibi görünse de bekleyip göreceğiz. Ona göre kararımızı vereceğiz." diye konuştu. AJANSSPOR ÖZEL / KORAY GEÇGEL

Senin için hazırladığımız haberler