Antalyaspor 5-0 Diyarbekirspor I Maç sonucu

28.10.2021 - 20:13 | Son Güncellenme: 28.10.2021 - 23:25

Ziraat Türkiye Kupası'nda Diyarbekirspor'u 5-0 yenen Fraport Tav Antalyaspor 4. tura yükseldi. Antalyaspor-Diyarbekirspor maçından detaylar haberimizde...

Antalyaspor 5-0 Diyarbekirspor I Maç sonucu

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Eleme Turu maçında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, TFF 2. Lig ekibi Diyarbekirspor ile karşılaştı. Antalya Stadyumu'ndaki maçı ev sahibi 5-0'lık skorla kazandı.

Antalya'dan ilk 20 dakikada 4 gol

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve Nuri Şahin ile teknik ekibini yeniden yapılandıran Akdeniz temsilcisi, kupada oldukça rahat bir futbol ortaya koydu. Kırmızı-beyazlılar Ghacha, Milosevic ve Gökdeniz Bayrakdar'ın 2 golüyle henüz 20. dakikada 4-0'ı buldu.

İki takım da yedeklerine şans verdi

Kalan sürede de rahat oyununu sürdüren Antalyaspor'un son golü ise 83. dakikada Paul Mukairu'dan geldi. Nuri Şahin bu maçta fazla forma şansı bulamayan isimlere de yer verirken, konuk takım da sahaya genç ağırlıklı bir kadroyla çıktı.

Antalyaspor-Diyarbekirspor maç detayı

 

  • Stat: Antalya
  • Hakemler: Çağdaş Altay, Oğuz Terzi, Burak Cansız
  • Fraport TAV Antalyaspor: Sousa (Dk. 76 Doğukan Özkan), Eren Albayrak, Floranus, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı (Dk. 46 Ersin Zehir), Kudriashov (Dk. 46 Erkan Eyibil) Ufuk Akyol, Milosevic, Ghacha (Dk. 46 Mustafa Erdilman), Mukairu, Gökdeniz Bayrakdar (Dk. 61 Amilton)
  • Diyarbekirspor: Yasin Davuş (Dk. 79 Mücahit Çıra), Nurettin Çağlar, Erkan Taşkıran, Emrullah Sayar, Serdar Güncü, Seymen Yağmur, Sinan Akaydın, Oğuzhan Kayar (Dk. 82 Bilal Kılıç), Burak Topçu (Dk. 90 Ömer Selim Akar), Serhat Enes Çalışan, Fırat Arıkan
  • Goller: Dk. 1 Ghacha, Dk. 5 Milosevic, Dk. 15 ve 20 Gökdeniz Bayrakdar, Dk. 83 Mukairu (Fraport TAV Antalyaspor)
Senin için hazırladığımız haberler