Antalyaspor lisanslar için FIFA’yı bekliyor

06.08.2024 - 10:58 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 11:02

13 futbolcunun lisansını çıkaran, transfer engeli bulunan ve gerekli ödemeleri yapan Antalyaspor, hafta sonuna kadar FIFA’dan gelecek olumlu haberi bekliyor.

Antalyaspor lisanslar için FIFA’yı bekliyor

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de yeni sezonun açılışına sadece 3 gün kalırken, kulüplerin transfer yarışı da devam ediyor. Cumartesi günü Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe’yi ağırlayacak Antalyaspor’da ise henüz kadro tam anlamıyla hazır değil. Yaklaşık 8 aydır devam eden transfer engeli için gerekli ödemeleri yapan Akdeniz ekibi, FIFA’dan gelecek olumlu haberi bekliyor.

13 futbolcunun lisansı çıkarıldı

Yeni transferlerden hiçbirine henüz lisans çıkaramayan Kırmızı-Beyazlılarda Sander van de Streek, Amar Gerxhaliu, Bahadır Öztürk, Emre Uzun, Erdal Rakip, Erdoğan Yeşilyurt, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Kağan Arıcan, Mert Yılmaz, Ramzi Safuri, Sam Larsson ve Veysel Sarı’nın lisansları çıkarıldı. Göztepe maçına 4 gün kalırken, hafta sonuna kadar FIFA’dan olumlu yanıtın gelmesi halinde diğer lisansların çıkarılması bekleniyor.

6 transfer yapıldı

Transfer döneminde kadrosunda önemli bir değişikliğe giden Antalyaspor 9 futbolcuyla yollarını ayırırken, 6 isimle de yeni sözleşme imzaladı. Ufuk Akyol, Britt Assombalonga, Sagiv Jehezkel, Naldo, Erkan Eyibil, Helton Leite, Ömer Toprak, Berat Pınar ve Deni Milosevic Antalyaspor’dan ayrılan isimler oldu. Thalisson, Kenan Piric, Soner Dikmen, Abdullah Yiğiter, Moussa Djenepo ve Braian Samudio’yu renklerine bağlayan Antalya ekibi, bu isimlere lisans çıkarmak için FIFA’dan onay bekliyor.

İlgini Çekebilir
Yusuf Şimşek’ten Antalyaspor yönetimine tepki, Alex’e menajer göndermesi
Habere Git

Sinan Boztepe: "Futbolcularımızın lisansları hızla işleniyor"

Sosyal medya hesabından taraftara seslenen ve sakin kalınmasını isteyen Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, “Gerekli ödemeleri yaparak engeli kaldırdık ve transfer tahtasını açtık. Futbolcularımızın lisansları hızla işleniyor” dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Boztepe, “Forvet konusuna gelince kimse merak etmesin çalışmalarımız devam ediyor. Prosedürlerin tamamlanmasıyla birkaç gün içinde her şeyin yoluna gireceğini büyük Antalyaspor taraftarımıza duyurmak istiyorum” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler