Antalyaspor, Paul Mukairu'ya gelen teklifi reddetti

25.08.2021 - 21:47 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 21:56

Son dakika transfer haberleri... Antalyaspor, Nottingham Forest'dan Paul Mukairu'ya gelen 2.3 milyon Euro'luk bonservis teklifini reddetti. İşte detaylar...

Antalyaspor, Paul Mukairu'ya gelen teklifi reddetti

KORAY GEÇGEL - AJANSSPOR


Kiralık olarak Belçika devi Anderlecht formasını giydikten sonra Antalyaspor'a geri dönen Paul Mukairu, yine yol ayrımına geldi. İngiltere'nin köklü ekiplerinden Nottingham Forest tarafından resmen istenen Nijeryalı futbolcu için yapılan pazarlıkların detayları belli oldu.

Geçtiğimiz sezon başında 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Anderlecht'e kiralanan ve bu bedelin düşürülme talebini kabul etmediği için futbolcusunu geri çağıran Antalyaspor, bu kez 3 milyon Euro istiyor.

Sonraki satıştan pay maddesi

İngiltere Championship ekibinden Mukairu'nun bonservisi için 3 milyon Euro isteyen Kırmızı-Beyazlı yetkililer, sonraki satıştan da yüzde 25 pay şartı koydu. Antalyaspor'un bu rakamlardan geri adım atmak istemediği öğrenilirken, İngiliz ekibinin teklifi ise bunun altında kaldı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'un genç futbolcusu İngiltere yolcusu
Habere Git

Pazarlıklar sürüyor

Nijeryalı futbolcuyu kadrosuna katmakta ısrarcı olan ve yaklaşık 1 aydır pazarlık halinde bulunan Nottingham Forest'ın teklifi ise 2.3 milyon Euro. Ada temsilcisinin sonraki satıştan pay teklifi de yüzde 15'te kaldı.

Mukairu'nun istatistikleri

Önceki yıl, Belçika Pro Lig ekibi Anderlecht'te kiralık oynayan Paul Mukairu; burada 29 maça çıkarken 4 gol atıp, 4 asist yapmıştı. Antalyaspor, Mukairu'yu Mart 2019'da Nijerya'daki futbol okulu Heart Academy'den transfer etti. 

Senin için hazırladığımız haberler