Antalyaspor, Rafael kararının tekrarını istiyor

03.02.2021 - 22:31 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 22:34

Antalyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibi maçın ardından bir açıklama yaparak kırmızı kart gören Veysel Sarı'nın kartının iptal edilmesi için başvuruda bulunacağını duyurdu. Öte yandan Antalyaspor, Alper Ulusoy'un maç yönetmemesi gerektiğini savundu.

Antalyaspor, Rafael kararının tekrarını istiyor

Süper Lig'in 23. haftasında evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor, karşılaşmanın ardından maçın hakemi Alper Ulusoy'a tepki gösterdi ve bir daha maç yönetmemesi gerektiğini savundu. Öte yandan Akdeniz ekibi, kırmızı kart gören Veysel Sarı için TFF'ye başvuru yapılacağını duyurdu.

"Türkiye'de maç yönetmemeli"

Kırmızı beyazlı takımdan yapılan açıkamada, "Hakem Alper Ulusoy ile ilgili talebimiz ise, bırakın bizim maçımızı, bir daha Türkiye'de hiçbir maç yönetmemesidir. Haklı talebimizin sonuna kadar arkasında duracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Hiç vakit kaybetmeden her takıma eşit yakınlıkta olduğuna inandığımız Türkiye Futbol Federasyonu'na, oyuncumuz Veysel'in kartının iptali ile ilgili başvurumuzu yapacağız" denildi.

"Hafızalarımızdan silinmeyecek..."

Hakem Alper Ulusoy'un performansının hafızalardan silinmeyeceğini ifade eden Antalyaspor, "Bu akşam Beşiktaş karşısında aldığımız beraberlik, kararlılığımızın, mücadelemizin ve azmimizin karşılığını alamadığımız bir müsabaka olarak hafızalardaki yerini alacaktır. Hafızalarımızdan silinmeyecek olan ise hakem Alper Ulusoy olacak" diyerek açıklamayı noktaladı.

Rafael örneği

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile oynanan maçta Başakşehirli Rafael kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. Boz Baykuşlar, kırmızı kartın iptali için başvuruda bulunmuş ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Rafael'e verilen cezayı iptal etmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler