Antalyaspor sahaya iniyor! Alex de Souza siftah yapacak

06.07.2024 - 17:07 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 17:47

Süper Lig ekibi Antalyaspor, Alex de Souza yönetiminde ilk antrenmanına çıkıyor. Kırmızı-beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

Antalyaspor sahaya iniyor! Alex de Souza siftah yapacak

AJANSSPOR HABER

Sezon sonu Sergen Yalçın ile yollarını ayıran ve takımın başına Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza’yı getiren Antalyaspor, yeni sezon çalışmalarına yarın başlıyor. Akrepler, yarın sabah saat 9.30’da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Brezilyalı teknik adam önderliğinde toplanacak.

Önemli kan kaybı oldu

Takımın başına Alex de Souza’yı getiren Antalyaspor’da sezonun bitmesiyle birlikte; Britt Assombalonga, Deni Milosevic, Naldo ve Ömer Toprak ile birlikte takımın geçen seneki vazgeçilmezlerinden olan Adam Buksa, Dario Saric ve Helton Leite ile yollar ayrıldı.

İki transfer yapıldı ama…

Akrepler, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Konyaspor’dan ayrılan Soner Dikmen ve Göztepe’nin eski kalecisi Kenan Piric ile anlaşma sağlamasına ve şehre getirmesine rağmen bulunan transfer yasağından dolayı resmi açıklama yapamadı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo, Antalyaspor'un yıldızını transfer ediyor
Habere Git

Sözleşmesinde fesih maddesi var

Akdeniz ekibinin Başkanı Sinan Boztepe, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Alex de Souza'nın sözleşmesinde 'transfer engeli kalkmazsa fesih maddesi' var” ifadelerini kullandı.

6 dosya bulunuyor

Kırmızı-beyazlı ekibin FIFA’nın resmi sitesinde transfer yasağı almasına sebep olan 6 dosya bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler