Antalyaspor, Samir Nasri için ne kadar ödedi? Resmi açıklama...

03.10.2018 - 20:29 | Son Güncellenme: 03.10.2018 - 20:29

Geçtiğimiz sezon başında Samir Nasri’yi transfer ederek büyük ilgi toplayan Antalyaspor’da Fransız oyuncunun maliyetiyle ilgili olarak resmi açıklama geldi.

Geçtiğimiz sezon başında Samir Nasri’yi transfer ederek büyük ilgi toplayan Antalyaspor’da Fransız oyuncunun maliyetiyle ilgili olarak resmi açıklama geldi.

Antalyaspor’un mali anlamda yaşadığı krizin sebepleri arasında gösterilen Samir Nasri’nin, Kırmızı-Beyazlı kulüpten alacağı olan miktarı Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu açıkladı. Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi’nin konuğu olan Bora Terzioğlu, Samir Nasri’nin bahsedildiği gibi yüksek paralar kazanmadığını sadece 1.2 milyon Eur’yu hak ettiğini söyledi. Kamuoyuna aktarıldığı gibi yıldız futbolcuya büyük paraların verilmediğine dikkat çeken Terzioğlu, “Nasri ile ilgili çok şeyler yazılıyor. 5, 10 milyon Euro’lar ödendiği söylendi. Ancak Antalyaspor, Nasri için bonservis ücreti dahi ödemedi. Nasri'nin muhtemel ceza alma olasılığına karşı da sözleşmeye bu madde eklenmiştir. Aylık 400 bin Euro maaşla transfer edildi. 3 aylık maaşı karşılığında Antalyaspor’dan 1.2 milyon Euro almaya hak kazandı. Bu borç da daha önce yapılandırıldı. Antalyaspor’un Nasri’ye 800 bin Euro borcu kaldı” dedi.

Jeremy Menez ile ilgili olarak da bilgi veren Bora Terzioğlu, “Menez’in sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi. 600 bin Euro civarında alacağını sildi ve 250 bin Euro da bonservis bedeli getirdi” ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler