Antalyaspor, Santos'un Savunmacısı Eduardo Bauermann'ı Transfer Etmek İstiyor

13.06.2023 - 21:06 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 21:09

Son Dakika Transfer Haberleri: Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Santos'un 27 yaşındaki stoperi Eduardo Bauermann ile ilgilendiği iddia edildi. Detaylar...

Antalyaspor, Santos'un Savunmacısı Eduardo Bauermann'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR DIŞ HABER

Süper Lig'de 2022-2023 sezonu sona ererken kulüplerin transfer çalışmaları da hız kazandı. Sezonu beklentilerin uzağında geçiren Antalyaspor'un Brezilya ekiplerinden Santos forması giyen Eduardo Bauermann ile ilgilendiği iddia edildi. 

Brezilyalı gazeteci Fellipe Camargo'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Antalyaspor'un 27 yaşındaki stoper ile ilgilendiğini yazdı. 

Galatasaray ile adı anıldı

Deneyimli futbolcuyla Galatasaray'ın da ilgilendiği iddialar arasında yer alıyor. Yaz transfer sezonunda Victor Nelsson'un satılması olasılığına karşı sarı kırmızılıların da Brezilyalı stoperi listesinde tuttuğu ortaya koyulan haberler arasında yer alıyordu. 

Brezilya dışında oynamadı

Kariyerinde Brezilya dışında futbol oynamayan Bauermann, Santos dışında Internacional, Nautico, Atletico-GO, Figueirense, Parana ve Atletico-MG formlarını giydi. Bu sezon Santos formasıyla toplamda 20 maça çıkarken 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler