Antalyaspor, transferde gaza bastı! Eski Konyasporlunun peşine düştü

Arif Can Yıldız
14.07.2024 - 19:22 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 19:39

Alex de Souza yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, daha önce Süper Lig'de Konyaspor formasıyla boy gösteren Konrad Michalak'ı transfer etmek istiyor.

Antalyaspor, transferde gaza bastı! Eski Konyasporlunun peşine düştü

AJANSSPOR HABER

Son günlerde Süper Lig'in transfer konusunda hızlı takımlarından olan Antalyaspor; Soner Dikmen, Kenan Piric ve Moussa Djenepo ile sözleşme imzaladktan sonra Brezilyalı stoper Thalisson Kelven ile de anlaşma sağladı ve sağlık kontrollerinden geçirdi. Kırmızı-beyazlı ekip bu sefer ülkemizde daha önce; Ankaragücü, Rizespor ve Konyaspor formaları ile boy gösteren futbolcuyu gözüne kestirdi.

Görüşmelere başladı

Sports Digitale'den Reşatcan Özbudak'ın haberine göre Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, daha önce Konyaspor formasıyla Türkiye'de top koşturan ve Suudi Arabistan ekiplerinden Ohod Saudi'de forma giyen 26 yaşındaki futbolcu için kulübü ile görüşmelere başladı.

Sadece maaşı ödemek istiyor

Haberde yer alan bilgiye göre Akdeniz ekibi, Polonyalı futbolcu için kiralama bedeli ödemeden yalnızca maaşının bir kısmını ödemek istiyor.

Süper Lig performansı

Süper Lig'de; Ankragücü. Rizespor ve Konyaspor formalarıyla mücadele eden sağ kanat, çıktığı 110 maçta 5 gol 15 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler