Antalyaspor transferde rotasını Yunanistan’a çevirdi

23.01.2018 - 23:01 | Son Güncellenme: 23.01.2018 - 23:01

Antalyaspor transferde rotasını Yunanistan’a çevirdi

Transferde henüz somut bir adım atmayan Antalyaspor’da çalışmalar devam ederken, Kırmızı-Beyazlıların görüşme halinde olduğu ikinci isim de ortaya çıktı.

Sağbek, orta saha ve forvet mevkilerine takviye yapmayı planlayan Antalyaspor’un hedefindeki ilk ismin Başakşehir’li Hakan Özmert olduğu resmen açıklanmıştı.

Antalyaspor’un defansın sağı için görüştüğü ilk isim de belli oldu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, Ondrej Celustka’yı stoper bölgesinde değerlendirmeyi düşünmesinin ardından defansın sağında tek başına kalan Nazım Sangare’nin forma rekabetine gireceği isim için ilk aday Yunanistan’dan geldi.

Antalyaspor, Yunan devi Olimpiakos’un Portekizli savunma oyuncusu Diogo Figueiras ile resmi temasını kurdu. 

Sözleşmesi 2019 yılında tamamlanacak 26 yaşındaki futbolcu için Yunan ekibiyle ilk görüşmesini yapan Antalyaspor’un ücret konusunda pazarlı halinde olduğu gelen haberler arasında yer aldı. Aradaki fiyat farkının büyük olduğu ve tarafların ortak nokta için uğraş verdiği öğrenildi.

Bu sezon Yunanistan Ligi, kupa ve Şampiyonlar Ligi’nde 22 kez sahaya çıkan Portekizli oyuncu, bin 766 dakika sahada kalırken, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Öte yandan Antalyaspor’un transferini bitirme aşamasına getirdiği Başakşehirli Hakan Özmert’e camiadan tepki sesleri yükseldi.

Taraftar, Kırmızı-Beyazlı formayı giydiği dönemde kulübü alacaklarından dolayı savcılığa şikayet eden 32 yaşındaki futbolcunun gündeme gelmesine tepki gösterdi.

Bu sezon Süper Lig’de Başakşehir formasıyla 4 maça çıkan Hakan Özmert, 128 dakika sahada kalırken, skora etki edemedi.

 

AJANSSPOR/KORAY GEÇGEL

Senin için hazırladığımız haberler