Antalyaspor yeni "Mesut Özil"i transfer etti

10.06.2021 - 12:20 | Son Güncellenme: 10.06.2021 - 12:33

Transfer haberleri... Antalyaspor, Almanya Bundesliga ekibi Mainz 05'in orta sahası Erkan Eyibil'i kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Antalyaspor yeni "Mesut Özil"i transfer etti

AJANSSPOR - HABER

 

Ümit Milli Takım'daki performansıyla Türk kulüplerinin radarına giren Erkan Eyibil, kendisini 5 yıllığına Antalyaspor'a bağlayan imzayı attı. Genç oyuncu, bir dönem Türk spor basınında "geleceğin Mesut Özil"i olarak lanse ediliyordu. 

Başkan Çetin müjdeyi vermişti

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 16. sırada tamamlayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor'da başkan Aziz Çetin, Erkan Eyibil ile büyük oranda anlaştıklarını açıkladı. Başkan Çetin: “Erkan Eyibil ile ilgilendiğimiz doğrudur. Yarın belli olacak. Yüzde 90 bu transfer oldu diyebiliriz” şeklinde konuşmuştu.

"Gökdeniz iyi konuştu..."

Bugün Antalyaspor'la 5 yıllık kontrat imzalayan Erkan Eyibil: "Antalyaspor, genç futbolculara değer verdiği için burayı tercih ettim. Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar burası için iyi konuştu. Diğer gelen tekliflerle ilgilenmedim" ifadelerini kullandı. 

Erkan Eyibil'in istatistikleri

Geçtiğimiz sezon Hollanda Eerste Divisie (1. Lig) ekibi Go Ahead Eagles'te kiralık oynayan Erkan Eyibil, burada 28 maça çıkarken 2 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Orta saha ve on numara pozisyonlarında performans gösterebilen oyuncu, Eagles'i bir üst lige taşıyan takımın as oyuncuları arasındaydı. 

İlgini Çekebilir
Almanlar'ın yeni Mesut Özil'i: Erkan Eyibil!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler