Ajansspor

Antalyaspor'a piyango çıktı: 1 milyon sterlinlik teklif!

Editör: Ahmet Kaan Mandalı

Son Güncelleme /

Önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek Antalyaspor, Jesper Ceesay'dan ciddi bir gelir elde etmeye hazırlanıyor.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 44 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Bu sezon Antalyaspor formasıyla toplam 35 maça çıkan Ceesay, Türkiye'de piyasa değerini ikiye katlamıştı.

Talipleri duyuruldu

Footy-Africa'nın haberine göre Antalyaspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Jesper Ceesay için Championship ekibi Portsmouth ve Suudi Arabistan'dan Al Fateh devrede. Haberde, Portsmouth'un Gambiyalı ön libero için 1 milyon sterlinlik ilk teklifini yaptığı da iddia edildi.

Jesper Ceesay
Jesper Ceesay

Mali ve idari yönden zor günler geçiren Antalyaspor, Jesper Ceesay'ı geçtiğimiz yaz 450 bin euro karşılığında Norrköping'den kadrosuna katmıştı. Antalya temsilcisi, Gambiyalı oyuncu için gelen 1 milyon sterlinlik teklifi kabul etmesi halinde Ceesay'dan kısa sürede yaklaşık 800 bin euroluk bir kar elde etmiş olacak.

Yarış kızışabilir

Haberde, Portsmouth'un teklifinin ardından Al Fateh'in de el yükseltebileceği ve günün sonunda Ceesay'ın bonservis bedelinin çok daha artabileceğinin altı çizildi. Ceesay'ın Antalyaspor'la olan sözleşmesinin 2028'de sona erecek olmasının da görüşmelerde Kırmızı-Beyazlı ekibin elini güçlendireceği belirtiliyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...