Süper Lig'i korona esir aldı! Şimdi de Antalyaspor...

12.11.2020 - 19:30 | Son Güncellenme: 12.11.2020 - 19:52

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da koronavirüs şoku yaşanıyor. Akdeniz ekibi bugün yaptığı açıklamada 4 koronavirüs vakası bildirdi. Peki kırmızı beyazlı takımda kaç futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı? Milli maç haftasının ardından Alanyaspor'la karşılaşacak Antalyaspor'dan flaş açıklama! İşte detaylar...

Süper Lig'i korona esir aldı! Şimdi de Antalyaspor...

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, 3 futbolcu ve 1 personelde koronavirüse rastlandığını duyurdu.

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada, "Futbolcularımız, teknik ve destek ekibimize yapılan Covid-19 testlerinde 3 futbolcumuz ve 1 personelimizde pozitif sonuç alınmıştır. Futbolcularımız ve personelimizin takip ve tedavi sürecine belirlenen protokol çerçevesinde başlanmıştır" denildi.

Antalyaspor'un rakibi hangi takım?

 

Antalyaspor, milli maç arasının ardından evinde Alanyaspor'u konuk edecek. Akdeniz derbisi, 22 Kasım Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.

Beşiktaş maçı öncesinde neler yaşanmıştı?

 

Antalyaspor, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ın rakibi olmuştu. Akdeniz ekibinin maçtan bir gün önce yaptığı koronavirüs testleri sonucunda 50'e yakın vaka ortaya çıkmıştı. (BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİNDE NELER YAŞANMIŞTI?)

Daha sonra yapılan ikinci testlerde sadece 2 personelin testinin negatif çıktığı açıklanmış ve takım gece yarısı İstanbul'a gitmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler