Antalyaspor'da Naldo Pereira'nın oğlu vefat etti

Orhan Gülek
16.10.2023 - 12:14 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 13:16

Son dakika: Geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira'nın oğlu Davi hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Antalyaspor'da Naldo Pereira'nın oğlu vefat etti

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor'un Brezilyalı stoperi Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonrasında bir süredir yoğun bakımda olan minik Davi'nin vefatını Antalyaspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Antalyaspor'dan minik Davi'ye son mesaj!

Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi'nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi'ye Allah'tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Naldo'nun eşi ile oğlu, ağır yaralanmıştı

Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti'nin kullandığı otomobil, kontrolsüz kavşakta başka bir araçla çarpışmış, kazada Tilatti ve eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi ağır yaralanmıştı.

1 ay sonra yaşamını yitirdi

Minik Davi'nin ambulansta 2 kez duran kalbi, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırılmıştı. Ancak yoğun bakımda tedavisi devam eden 4 yaşındaki Davi Pereira'nın bugün yaşamını yitirdiğini açıklandı.

Beşiktaş: "Büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz"

Yaşanan acı olay sonrası Beşiktaş'ta minik Davi için taziye mesajı yayınladı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada,  "Antalyaspor forması giyen Naldo Pereira’nın oğlu Davi'nin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Minik Davi’ye Allah’tan rahmet, Naldo Pereira ile ailesi ve yakınları başta olmak üzere Antalyaspor camiasına sabır ve başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Davi Pereira paylaşımı

Fenerbahçe ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Naldo Pereira'nın oğlu Davi'nin vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Davi'ye Allah'tan rahmet, Pereira ailesi ve Antalyaspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ise "Antalyaspor futbolcusu Naldo’nun oğlu Davi’nin vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi’ye Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Antalyaspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor: "Naldo'nun ailesine ve Antalyaspor camiasına başsağlığı dileriz

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ise "Geçtiğimiz ay kaza geçiren Bitexen Antalyaspor futbolcusu Naldo Pereira’nın oğlu Davi'nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Davi'ye Allah'tan rahmet; Naldo Pereira başta olmak üzere ailesi, sevenleri ve Bitexen Antalyaspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler