Antalyaspor'da Ali Şafak Öztürk sesleri

06.06.2018 - 15:04 | Son Güncellenme: 06.06.2018 - 20:18

Antalyaspor'da Ali Şafak Öztürk sesleri

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalmayı son haftalarda garantileyen Antalyaspor, yeni sezon öncesi zor günler geçiriyor.

Kredi ve faiz sıkıntı yarattı

Gültekin Gencer döneminin borçlarını kapatmak için bankadan çekilen 200 Milyon TL kredi ve faizi, kırmızı-beyazlı kulübün önünü tıkıyor. Antalyaspor'un borçlarını kapatmak için çekilen krediye Ali Şafak Öztürk kefil olmuştu.

Amatör şubelerin kapatılması gündemde

300 milyon TL borcu bulunan kırmızı-beyazlı kulübün, geçen sezondan oyuncularına 4 maaş ve 3 maç prim borcu bulunuyor. Basketbol ve Hentbol şubelerinde de benzer durum söz konusu. Amatör şubelerin önümüzdeki sezon kapatılması gündemde.

Antalyaspor taraftarları Öztürk'ün geri dönmesini istiyor

Antalyaspor taraftaları son günlerde eski başkan Ali Şafak Öztürk'e, sosyal medyadan adeta mesaj yağdırarak, kırmızı-beyazlı kulübe geri gelmesini istiyor.

Barış Ertül'den dikkat çeken sözler...

"Bir değişimden bahsediyoruz, genç vizyoner, modern dünyayı modern çağı takip eden başkanlardan artık bahsediyoruz. Fikret Orman bu tanıma uyan bir başkandır, Mustafa Cengiz yaşca büyük olsada bugüne kadarki eylemleri, yönetim zihniyeti ile bu yönde hareket etti, bir kaç ay içerisinde konreye sandığı getirerek, alışılmış olan koltuğu yapışmış başkan profili sergilemedi, Trabzonspor başkanı Ali Ağaoğlu yeni dünya insandır, Ali Koç bir değişimi, zihniyet devrimini ortaya koymuştu.

Barış Ertül'den dikkat çeken Antalyaspor sözleri

Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, Antalyaspor'da yaşanan bu gelişmeler üzerine Sabah Sporu programında değerlendirmelerde bulundu.

"Çok ciddi değişimin başladığını düşünüyorum"

Antalya’da mesela aynısı Şafak Öztürk ile bekleniyor. Ona bir özlem var. Diyolar ki bu kulübü o ayağa kaldırdır, gelsin yeniden başkan olsun. Bu değişim düşüncesi Ali Koç‘un gelmesi ile arttı. Diğer Anadolu kulüpleri bizde kendi Ali Koç’umuzu, Fikret Orman'ımızı, Mustafa Cengiz’imizi, Ali Ağaolu'muzu bulalım, bu değişimi artık yapalım diyerek tüm kulüplerde, geçmiş zihniyeti temsil eden lider profillerinin federasyonlar dahil çok ciddi değişimin başladığını düşünüyorum.

"Sokaklar Ali Şafak Öztürk'ü istiyor"

Antalyaspor çok önemli bir kulüp, çok çalkantılı dönemler geçirdi. Orda da bu yeni dönem profilini Şafak Öztürk temsil ediyor. Taraftarın beklentisi o yönde. Hep diyoruz ya sokak. İşte orda da sokaklar Şafak Öztürk’ü istiyor.

"Ali Şafak Öztürk'e kurtuluş olarak bakıyorlar"

Ali Şafak Öztürk ile birlikte Antalya’da bir vizyon değişikliği olmuştu.Antalya sadece turizm değil spor turizmi ile de çok ciddi bir kent. Antalyaspor da çok önemli bir marka. Antalyaspor'da iddialı olmak önemli. Bu iddiayı ortaya koyan da Ali Şafak Öztürk’tü. Şunu görüyorum; Antalya’da taraftarlarında, sokaklarda Şafak Öztürk’e doğru bir beklenti var. Öztürk, bir vizyon ortaya koyuyor, iddia koyuyor, sponsor bulabiliyor. Taraftarın gözünde böyle bir beklenti var. Antalya şehrinde, Antalyaspor taraftarında Ali Şafak Öztürk’e kötü gözle değil aksine kurtuluş olarak bakıyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler