Antalyaspor'da ayrılık kapıda! Ülkesine dönmek istiyor...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Antalyaspor 1 yıl daha kontratı bulunan Houssam Ghacha ile yol ayrımına geldi. Cezayirli'nin, ülkesinin takımlarından Mouloudia ile görüştüğü öne sürüldü.

Son 5 Haber

Çorum FK'nın son golcü adayı Portekiz'i sallayan Ramirez!

Ingolitsch: "Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı burada oynamak kolay değildi"

İsmail Kartal: "Taktik disiplinden vazgeçmedik"

Sturm Graz maçı kaybetti ama gönülleri kazandı

Oosterwolde sahalardan ne kadar uzak kalacak? Maç sonunda açıklama geldi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - DIŞ HABER
9 futbolcusuyla sözleşmesini tamamladığı için onlarla ayrılığa gitmeye hazırlanan Antalyaspor’da 1 yıl daha anlaşması bulunan Houssam Ghacha ile yol ayrımına geldi. Cezayirli futbolcunun, ülkesinin takımlarından Mouloudia ile görüşme halinde olduğu öne sürüldü.
İkinci sezonunu geçirdiği Antalyaspor’da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki futbolcunun, maaşını düzenli alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.
Mouloudia ile görüşmelere başladı
Cezayir merkezli Competition internet sitesinde yer alan habere göre; 27 yaşındaki futbolcu, Mouloudia ile görüşmelere başladı. Cezayir Ligi’nde 13’üncü basamakta yer alan Mouloudia’nın Başkanı Hadj Redjem ile direkt görüşme yapan Houssam Ghacha, maaş detaylarını görüşerek anlaşmada büyük yol aldı.

Antalya'da maaşını düzenli alamadığı iddia edildi
Redjem ile telefonda görüşen Ghacha'nın, menajerini de Cezayir'e gönderdiği ve görüşme yaptırdığı belirtildi. Antalyaspor'da birkaç aydır maaş alamadığı gerekçesiyle ayrılma talebinde bulunduğu iddia edilen haberde, Cezayirli futbolcunun Mouloudia ile prensip anlaşmasına vardığı, maaş konusunda küçük pürüzlerin kaldığı öne sürüldü.
Fazla şans bulamadı
Temmuz 2021'de, Cezayir'in ES Setif takımından gelen Houssam Ghacha, Antalyaspor’da fazla forma şansı bulamadı. Toplam 65 maça çıkan ve bu sezonun özellikle ikinci yarısında gözden düşen Cezayirli futbolcu, çoğunda sonradan oyuna girdiği 27 maçta mücadele verdi. Süper Lig’de 25, Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıkan kanat oyuncusu, sadece 1 kez asist yapma başarısı gösterdi.