Antalyaspor Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan'ı Sezon Sonuna Kiraladı

Burak Alaca
16.02.2023 - 15:47 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 16:16

Beşiktaş'ın 22 yaşındaki stoper oyuncusu Emrecan Uzunhan sezon sonuna kadar Antalyaspor'a kiralandı. Yıldız oyuncu sezon başında İstanbulspor'dan transfer edilmişti.

Antalyaspor Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan'ı Sezon Sonuna Kiraladı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor'dan defansa takviye geldi. Akdeniz temsilcisi Beşiktaş forması giyen 21 yaşındaki stoper Emrecan Uzunhan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kartal TFF bildirdi

Beşiktaş bu sezon kadroda kendisine çok fazla yer bulamayan oyuncunun Antalyaspor'a kiralandığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Ajansspor duyurdu

Ajansspor'dan Koray Geçgel'in 2 gün önce bildirdiği haberde Anltayaspor'un Beşiktaşlı Emrecan Uzunhan ve Paksi FC forması giyen Balint Szabo'nun transferlerini tamamladığı belirtilmişti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Antalyaspor 2 transferi daha bitirdi!
Habere Git

2 milyon Euro ödendi

Beşiktaş sezon başında Emrecan Uzunhan'ın bonsversinin %50'si karşılığında İstanbulspor'a 2 milyon Euro ödedi. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon istanbulspor formasını TFF 1.Lig'de 20 defa terletti.

Tayyip Talha Sanuç formayı kaptı

Yaz transfer döneminde yabancı oyuncu sınırı nedeniyle stoper bölgesi için transferde kollarını sıvayan Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'dan sonra transferin son günlerinde Adana Demirsporlu Tayyip Talha Sanuç'u kadrosuna kattı. Gelir gelmez formayı kapan sanuç savunmada Romain Saiss'in değişmez partneri oldu.

Senin için hazırladığımız haberler