Antalyaspor'da El Kabir krizi!

27.01.2018 - 15:59 | Son Güncellenme: 27.01.2018 - 15:59

Antalyaspor'da El Kabir krizi!

Dış transferde ilk imzasını Başakşehir’den Hakan Özmert ile atan Antalyaspor’da kadroda yer alan oyuncuların ödemesinin yapılmadığı iddia edildi.

Samuel Eto’o dışında tüm futbolcuların maaşını geriden ödeyen Antalyaspor’da ilk tepki Johan Djourou’dan gelmiş, İsviçreli oyuncunun menajeri, alacakların ödenmemesi halinde deneyimli futbolcunun serbest kalabileceğini açıklamıştı.

Kırmızı-Beyazlılarda Djourou’nun ardından bir gelişme de Moestafa El Kabir’den geldi. Faslı futbolcunun, alacaklarının ödenmemesi üzerine sakatlığını bahane ederek 3 gündür antrenmana çıkmadığı öğrenildi.

Dün yapılan antrenman sırasında da Belek’te bulunan 29 yaşındaki futbolcunun, Lech Poznan - Hajduk Split maçını izlediği de gelen haberler arasında yer aldı.

Kırmızı-Beyazlıların son antrenmanlarına katılmayan El Kabir, yarın oynanacak Akhisarspor maçı kadrosuna da dahil edilmedi.

Antalyaspor’da yaşanan bu gelişmenin bir benzeri de hatırlanacağı gibi Trabzonspor’da olmuştu.

Loic Remy ile ilgilenen Trabzonspor’da golcü oyuncu Burak Yılmaz, isyan etmiş ve kendi alacakları ödenmeden ihtiyaç olmayan mevkiye transfer yapılmasına karşı çıkmıştı.

Antalyaspor'da da Hakan Özmert transferinden dolayı bazı futbolcuların rahatsız olduğu ve kendi alacakları ödenmeden ihtiyaç olmayan bir mevkiye transfer yapılmasına karşı çıktıkları iddia edildi.

Öte yandan Antalyaspor’da Akhisarspor maçı kadrosuna alınmayan bir diğer isim de Samul Eto’o oldu. Transfer dedikodularına malzeme olan Kamerunlu yıldız, yarın da takımını yalnız bırakacak.

Süper Lig’in 16. haftasında 17 Aralık 2017’de İstanbul’da oynanan Medipol Başakşehir maçında sakatlandığı için fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Eto’o, 40 gün sonra ilk kez Antalyasporlu oyuncularla idman yapmıştı.

Antalyaspor, Akhisar deplasmanına 16 kişilik kadroyla giderken; Ferhat Kaplan, Boffin, Diego, Celustka, Sakıb Aytaç, Nazım Sangare, Yusuf, Musa Nizam, Charles, Zeki Yıldırım, Harun Alpsoy, Danilo, Emre Güral, Deniz Kadah ve Hakan Özmert kafilede yer alan isimler oldu.

AJANSSPOR/KORAY GEÇGEL

Senin için hazırladığımız haberler