Antalyaspor'da futbolcular isyanda!

Burak Alaca
13.05.2024 - 00:25 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 00:46

Sergen Yalçın yönetimindeki Bitexen Antalyaspor'da üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından oyuncular isyan etti. İşte detaylar...

Antalyaspor'da futbolcular isyanda!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de oynadığı son maçta Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olan Antalyaspor’un tecrübeli kalecisi Helton Leite, maç sonu Instagram hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

"Durumumuz kabul edilemez"

Yenildikleri maç sonrasında Antalyaspor’un başarılı kalecisi Helton Leite sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan bayrağını çekti. Leite, “Hakedilmiş bir mağlubiyet aldık. Taraftarlar daha fazlasını hak ediyor. Bu durum kabul edilemez.” ifadelerini kullandı.  

Daha önce de Buksa ateş püskürmüştü

Bugün sarı kart cezasından dolayı sahada yer alamayan Adam Buksa geçen hafta iç sahada alınan Pendikspor mağlubiyetin ardından gündem olan açıklamalar yaptı. Geçen hafta maç sonu röportajında bugün Helton Leite’nin kullandığı “kabul edilemez” ifadesini kullanan Buksa, “söyleyebileceğim çok şey var ama medyanın önünde” olmaz diyerek kafalarda soru işareti uyandırdı.  

İlgini Çekebilir
Paşa kazandı Antalya'da soğuk havalar sürdü!
Habere Git

İşte Adam Buksa’nın açıklamaları:

“Çok şey söylemek istiyorum ama medya önünde çok sert konuşmak istemiyorum. Böyle maçlar kaybetmeyi kabul edemiyorum. Çok kolay mağlubiyetler alıyoruz. Bu da ilk değil. Ligin ikinci yarısında düşüşte olan bir Antalyaspor görüyoruz. Ligin ilk yarısı daha iyiydik. Son 10-15 maçtır oynadığımız futbol bizim açımızdan iyi gözükmüyor. Daha iyisini yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz iyi oynamıyoruz.” 

Antalyaspor'da uzun süreli formsuzluk

6 maçtan fazla başında maça çıktığı ekipler arasında en düşük puan ortalamasını Antalyaspor ile yakalayan Sergen Yalçın Kırmızı-Beyazlıların başında çıktığı 21 maçta 6 galibiyet 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler