Antalyaspor’da Haji Wright ve Fernando transferinde son durum

10.06.2022 - 15:37 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 15:48

Transferin gözde isimleri olan Haji Wright ve Fernando Lucas Martins ile gelecek sezon için de anlaşmaya varan Antalyaspor’un halen resmi sözleşmeye imza atamamasının nedeni belli oldu.

Antalyaspor’da Haji Wright ve Fernando transferinde son durum

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor’da gösterdikleri performansla birçok transfer teklifi alan Fernando Lucas Martins ve Haji Wright’ın geleceği henüz netlik kazanmadı. Her iki futbolcu da tercihinde Antalyaspor’u ilk sırada tutmasına rağmen neden henüz imzaların atılmadığı belli oldu.

Antalyaspor, peşin para bulamadı

Aziz Çetin başkanlığındaki Antalyaspor’un her iki futbolcu için de peşin para bulamadığı, bu sebeple imzaların atılamadığı öğrenildi.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’in yüzde 90 oranında anlaştıklarını duyurduğu Fernando, daha düşük maaşla Antalyaspor’un teklifini kabul etmesine karşın son nokta koyulamıyor. Gelecek sezonki sözleşmesine göre 600 bin Euro kazanacak Fernando’nun maaşı 1.5 milyon Euro'ya çıkarılırken, Brezilyalı futbolcu Arabistan’dan daha yüksek teklif gelmesine karşın tercihini Antalyaspor’dan yana kullandı. Kırmızı beyazlılardan tek şartı sözleşmesinde yer alan peşinatının hemen verilmesi olan Fernando’nun bu talebi, Antalyaspor yönetimi tarafından karşılanamadığı için imzalar henüz atılamadı.

Haji Wright için 3 taksit

Antalyaspor’un kadroda tutmak için büyük uğraş verdiği Haji Wright da nakit sıkıntısına takılan diğer isim olarak dikkat çekiyor. 1.5 milyon euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayan ve pazarlığa başlayan Antalyaspor, henüz Danimarka ekibi Sonderjyske’yi ikna edemedi. Antalyaspor’da kalmak isteyen Haji Wright için bonservis ödemesini 3 taksitte yapma talebi, transferin önünü tıkıyor. Fernando gibi Haji Wright için de Arabistan’dan bir ekibin talip olduğu ve bonservisini elinde bulunduran Sonderjyske’nin kapısını çaldığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor ile Trabzonspor’dan Haji Wright kapışması
Habere Git

Trabzonspor’dan yoğun pres

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor da her iki futbolcu için yoğun mesai harcıyor. Her iki futbolcu da ilk tercih olarak Antalyaspor’u belirlerken, gereken peşinatların bulunması için yoğun çaba harcanıyor.

Aziz Çetin: “Yenilerini buluruz”

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Lider TV’de katıldığı programda iki futbolcu için açıklamalarda bulundu. Her iki futbolcunun da takımda kalacağını umduğunu belirten Çetin, “Fernando ile hala görüşüyoruz, imza için ayrıntılar kaldı, kuvvetle muhtemel kalacak. Ancak Fernando kalmazsa da bir şey olmaz. Antalyaspor yeni bir Fernando bulur. Fernando, uyarsa gelir, ben geleceğini umuyorum. Gelmezse de boşluğunu doldururuz. Haji Wright da Antalyaspor’da kalmak istiyor. Sönderjyske’nin istediği meblağ var, biz de pazarlık yapıyoruz. Kalması kesin değil ama kalmazsa yenilerini buluruz” diye belirtti. Başkan Çetin’in daha önce yüzde 90 kalacak dediği futbolcu için 'Yenisini buluruz ifadesini kullanması dikkat çekti.'

Senin için hazırladığımız haberler