Antalyaspor'da imzalar devam ediyor

05.08.2020 - 15:59 | Son Güncellenme: 05.08.2020 - 16:02

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor'da imzalar atılmaya devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, dış transferde Serdar Gürler'in ardından Dever Orgill'i de resmen renklerine bağlarken, iç transferde Fredy ve Hakan Özmert'le de 'yola devam' dedi.

 Sezonun tamamlanmasıyla birlikte transferde hız kazanan Antalyaspor'da imzalar ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak son olarak Göztepe formasıyla mücadele veren Serdar Gürler'i renklerine bağlarken, iç ve dış transferde de hız kesmedi.

İmzalar ikişer yıllık

Serdar Gürler'in ardından Ankaragücü'nün golcü futbolcusu Dever Orgill'i de bitiren ve 2 yıllık sözleşmeye imzasını atan Kırmızı-Beyazlılar, iç transferde de Fredy Ribeiro ile mukavele yeniledi. Angolalı futbolcu, 2 yıl daha Antalyaspor forması giyecek.

Antalyaspor'da geçtiğimiz sezon 20 maç barajını geçerek sözleşmesi otomatik olarak uzayan Hakan Özmert, takımla 1 yıl daha devam edecek. Sözleşmesi tamamlanan futbolcular arasında yer alan Yekta Kurtuluş ile de görüşmelerin devam ettiği gelen haberler arasında yer aldı.

Hakan Özmert 6 gole katkı koydu

Antalyaspor'da ikinci dönemini geçiren Hakan Özmert, bugüne kadar 114 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı terletirken 10 kez gol sevinci yaşadı. Deneyimli futbolcu, bu sezon ise çıktığı 25 lig maçında 2 gol ve 4 asistle skora katkı sağladı.

Antalyaspor'un Portekiz'in Belenenses takımdan transfer edilen Fredy Ribeiro da 1.5 sezonda 45 kez terlettiği formayla 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Orgill'den 7 gole katkı

Geçen sezon Ankaragücü formasıyla ligde 25 maça çıkan Jamaikalı futbolcu Dever Orgill, 5 gol ve 2 asistle skora etki ederken, Serdar Gürler ise 26 maçta 7 gol ve 6 asistle Göztepe'ye katkı sağladı.

 

Senin için hazırladığımız haberler