Antalyaspor'da İsrailli futbolcu kaleye geçti! Volkan Demirel kızdı!

Akın Ungan
01.12.2023 - 23:09 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 10:35

Süper Lig'de Hatayspor deplasmanına giden ve 3-3 berabere kalan Antalyaspor'da, Helton Leite'nin sakatlığı sonrası kaleye İsrailli Ramzi Safouri geçti.

Antalyaspor'da İsrailli futbolcu kaleye geçti! Volkan Demirel kızdı!

AJANSSPOR HABER

Hatayspor'un evinde Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maçta enteresan olaylar meydana geldi. 5 oyuncu değişiklik hakkını kullanan ve oyuncu değiştirme hakkı kalmayan Antalyaspor'da, kaleci Helton Leite sakatlık yaşadı. 

Başarılı kalecinin tedavisi tam 5 dakika sürdü. 90+6'da ambulansa götürülen Leite'nin yerine kaleyi İsrailli orta saha Ramzi Safouri devraldı. Ramzi Safouri, Leite'nin tedavisindeki kayıp süreyle beraber yaklaşık 8 dakika boyunca Antalyaspor'un kalesini korudu.

Safouri kaleye geçti duvar ördü

90+6'ncı dakikada Antalyaspor'un kalesine geçen 28 yaşındaki futbolcu, karşılaşmayı 2 kurtarışla bitirmeyi başardı. Hataysporlu Giorgi Aburjania'nın çektiği 2 şutta da başarılı kurtarışlar yapan Safouri, takımına 1 puanı getirmeyi başardı. Antalyaspor'un kalecisi Helton Leite ise, maçı 3 kurtarışla tamamladı.

İlgini Çekebilir
Onana'dan daha iyi! Antalyaspor'da kaleye geçen İsrailli futbolcuya övgü
Habere Git

Helton Leite'nin omzu çıktı

Antalyaspor'un Brezilyalı kalecisi Helton Leite, Antalyaspor'un kalesinde oluşan karambolde yerde kaldı ve uzun süre sağlık ekipleri tarafından tedavisi sürdü. Başarılı eldivenin, omzunun çıktığı anlaşıldı ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. Bu sezon 14'üncü maçına çıkan Leite, 16 kez kalesinde gol gördü.

Volkan Demirel kırmızı kart gördü

Helton Leite'nin tedavisinin uzun sürmesine sinirlenen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel sahayı terk etti. Yaklaşık 1 dakika sonra sahaya geri dönen Demirel, hakem Yiğit Arslan'a yaptığı şiddetli itiraz sonucunda Yiğit Arslan tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Demirel'i, Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin sakinleştirdi.

Safouri bu sezon kadroya katıldı

Sezon başında Hapoel Beer Sheva'dan Antalyaspor'un yolunu tutan Ramzi Safouri için Antalyaspor, İsrail ekibine 250 bin euroluk bonservis bedeli ödedi. Antalyaspor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan İsrailli ofansif orta saha, 8 maçta 2 asist yaptı ve gol sevinci yaşayamadı.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'ın rakipleri bu akşam belli oluyor!
Habere Git

Antalyaspor'un ligdeki durumu nasıl?

Antalyaspor, Hatayspor deplasmanında 3-3 beraber kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı beyazlı takım, 14 maç sonrasında 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 20 puan topladı ve 7'nci sırada yer aldı. Nuri Şahin'in takımı, bu sezon ligde rakip kalelere 20 gol attı ve kalesinde 16 gole engel olamadı.

Hatayspor'un bu sezonki performansı nasıl?

Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan Hatayspor, 14 karşılaşmada 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet gördü. Hatay ekibi, 14 maç sonrası 18 puan topladı ve 8'nci sırada yer aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler