Antalyaspor'da Flaş Gelişme! Yönetim Kurulundan 10 İsim İstifa Etti!

Burak Alaca
19.06.2023 - 19:37 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 20:15

Olağanüstü genel kurul hazırlığı yapan Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da yönetim kurulundan 10 isim istifasını verdi. Detaylar haberimizde…

Antalyaspor'da Flaş Gelişme! Yönetim Kurulundan 10 İsim İstifa Etti!

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor’da geçtiğimiz mart ayında yaşanan başkanlık değişiminin ardından sular durulmuyor. Aziz Çetin’den koltuğu devralan Sabri Gülel’in kulübün mali hesaplarını bir süredir inceletmesi ve Antalyaspor A.Ş.’nin hisselerinin yüzde 56’sının sahibi olan Antalyaspor Kulübü Derneği’nin başkanlığını da istemesinin ardından Akdeniz ekibinde bir süredir dile getirilmeyen kriz yaşanıyordu. 

Cebinden 5 milyon Euro'yu aşkın giriş sağladı

Sabri Gülel, göreve gelmesinin ardından futbolculara 5 maaş borç olduğunu, elektriklerin borçtan dolayı kesildiğini açıklamış ve 5 milyon Euro'yu aşkın bir meblağyı cebinden sıcak para girişi sağlayarak küme düşme tehlikesine kadar uzanabilecek problemi çözmüştü. 

Aday arayışına girdiler

Sabri Gülel’in mali hesapları incelemesinin ardından kendisini güvence altına almak için Antalyaspor Kulübü Derneği başkanlığını da istemesi Antalyaspor A.Ş.’nin önceki başkanı ve Antalyaspor Kulübü Derneği’nin mevcut Başkanı Aziz Çetin’e en yakınındaki Yönetici Emrah Çelik rahatsızlık duydu ve yeni bir aday arayışında olduğu yerel basında gündeme geldi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da ayrılık kapıda! Ülkesine dönmek istiyor...
Habere Git

10 yönetici istifa etti

Son yaşanan gelişmelerin ardından Akdeniz Manşet gazetesinde yer alan habere göre 10 yönetici istifasını verdi. Yasin Demir, Mustafa Ergün, Levent Ördek, Ferit Sezer, Emrah Çelik, Sami Güral, Mehmet Hasan Güneysu, Fesih Tamince, Kerem Çankaya ve Hasan Tosun'un istifa bilgisini Whatsapp grubundan duyurdukları ve resmi istifalarını da kısa süre içerisinde sunacakları öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler