Antalyaspor'da Jahovic sürprizi

17.02.2020 - 22:35 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 19:36

Doktorlar tarafından sakatlığı nedeniyle 4-6 hafta oynayamayacağı söylenen Jahovic, büyük fedakarlık göstererek 2 hafta sonra sahalara döndü.

Süper Lig'in 22. haftasında Antalyaspor, evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Kafatası ve burnundaki kırıklar nedeniyle 4-6 hafta sahalardan uzak olması beklenen Jahovic, bu akşam ilk 11'de yer alacak. Yıldız oyuncu, sahaya maske ile çıkacak.

Devre arasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan Akdeniz ekibine transfer olan başarılı forvet, kırmızı beyazlı forma ile çıktığı ilk maçta Denizlispor karşısında takımını 1-0 öne geçirmiş ve 20 dk sonra kafasına aldığı darbe sonucu beyin travması şüphesiyle helikopterle hastaneye götürülmüştü. Kafa tası ve burnunun kırıldığı tespit edilen tecrübeli golcünün 4-6 hafta boyunca futboldan uzak kalması bekleniyordu.

"Geçen hafta da riske edebilirdik"

Adis Jahovic'in geri dönmesiyle ilgili konuşan Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna: "Jahovic ciddi bir travma yaşamıştı. Geçen hafta da riske edebilirdik ama bunu tercih etmedik. Sistemin en önemli parçalarından biri. Bugün umarım gol de atacaktır." dedi.

Devre arasında BtcTurk Yeni Malatya'dan ayrılan golcü futbolcu, Malatya ekibinde bu sezon çıktığı 23 maçta 14 gol, 1 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler