Antalyaspor'da Samuel Eto'o krizi! İpler kopuyor ...

17.01.2018 - 00:42 | Son Güncellenme: 17.01.2018 - 00:42

Antalyaspor'da Samuel Eto'o krizi! İpler kopuyor ...

Brezilya’nın Palmeiras takımına transfer olacağı iddia edilen Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto’o’nun durumu hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. İlk kez Ajansspor’un duyurduğu Kırmızı-Beyazlı yönetimin Samuel Eto’o’nun transferini masaya yatıracağı toplantı sona erdi. Eto'o'nun istekleri de belli oldu.

Brezilya basını, transferin tamamlanmasının an meselesi olduğunu yazarken, Antalyaspor yönetimi ilk olarak Kamerunlu yıldızın Menajeri Wilfried De Happi ile masaya oturdu.

Samuel Eto’o’nun menajeriyle yapılan görüşmenin ardından Kırmızı-Beyazlılar, yönetim kurulunu toplayarak Kamerunlu yıldızın son durumunu masaya yatırdı.

Antalya yerel medyasında, Antalyaspor’un sürekli sorun çıkaran Samuel Eto’o ile yolların ayrıldığını iddia ederken, Kırmızı-Beyazlı yönetimden resmi açıklama Ajansspor’a geldi.

Yapılan toplantının ardından bilgi veren Antalyaspor cephesinden, Samuel Eto’o ile ilgili henüz kesinleşen bir durumunun olmadığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde alacakları ödenmediği gerekçesiyle Antalyaspor’la olan sözleşmesini feshetmek için kulübe ihtarname çeken Samuel Eto’o’nun, takım içerisinde alacağı bulunmayan tek futbolcu olduğuna vurgu yapılmıştı.

Garanti maaş, bonuslar ve ek sözleşme ile birlikte Samuel Eto’o, Antalyaspor’dan yıllık ortalama 4 milyon Euro kazanıyordu. Tecrübeli golcünün 3.5 milyon Euro’dan 2.5 yıllık anlaşma istediği ve rahatsızlığını gerekçe göstererek kampa gelmediği belirtildi. Ayrıca yıldız golcü, ligin ikinci yarısı için de zam istiyor. Bu durumdan rahatsız olan yönetimin, Eto’o ile yolları ayırmayı planladığı ifade edildi.

Diğer yandan Samuel Eto'o'nun transferde ismi bu sezon içerisinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Göztepe ile anılmıştı.

Bu sezon Antalyaspor formasıyla 15 maça çıkan Samuel Eto’o, bin 257 dakika sahada kalırken, 6 gol ve 3 asistlik performansı sergiledi.

Öte yandan daha önce de Vasco de Gama başkan adayı Julio Brant, Eto'o ileilgilendiklerini açıklamıştı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Eto'o hakkında, "Eto'o tedavisi bitince antrenmanlara katılacak" demişti.

Antalyaspor'da Eto'o ve Samir Nasri'nin takımdaki gelecekleri merakla bekleniyor.

AJANSSPOR / KORAY GEÇGEL

Vasgo da Gama'nın ardından Brezilya Serie A ekiplerinden Gremio da Antalyaspor'da geleceği belirsiz olan Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'ya talip oldu.

Gremio adına Eto'o hakkında teknik direktör Renato Portaluppi da kısa bir açıklama yaptı. Gremio Teknik Direktörü Renato Portaluppi, basın toplantısında Eto'o hakkındaki iddiaların sorulmasının ardından, "Başkanla bu konu hakkında görüştük ama konuştuklarımız aramızda kalacak. Ona bu konuda nedler beklediğimi söyledim. Başkana güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Brezilya basınında da geniş yer bulan haberde Gremio'nun yüksek maliyeti nedeniyle Eto'o transferini gerçekleştirmesinin zor olduğu ancak Vasco da Gama'nın bu transferde ısrarının sürdüğü belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler