Antalyaspor'da son aday Nikola Kalinic

Akın Ungan
29.01.2022 - 14:05 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 14:07

Antalyaspor Bafetimbi Gomis ve Diego Costa ile temas kurarken, Serie A'da Hellas Verona oyuncusu Nicola Kalinic'i de golcü transferi listesine aldı. İşte detaylar...

Antalyaspor'da son aday Nikola Kalinic

Golcü arayışlarını sürdüren Antalyaspor Bafetimbi Gomis ve Diego Costa ile temas kurarken, gündeme bir başka yıldız isim geldi. Akdeniz Manşet gazetesinin haberine göre Akdeniz ekibinin İtalya Serie A takımlarından Hellas Verona forması giyen Nikola Kalinic ile ilgilendiğini iddia etti.

Teklif yapıldı

Diego Costa ve Bafetimbi Gomis'ten henüz olumlu karşılık alamayan Antalyaspor yönetiminin, Hırvat futbolcuya teklifini sunduğu ve gelecek yanıtlara göre staratejisini ortaya koyacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Dünya yıldızı forvet Türkiye yolunda! Aynı rota...
Habere Git

Bu sezon 4 golü var

Kariyerinde Fiorentina, Milan, Atletico Madrid ve Roma gibi kulüplerin formalarını terleten 34 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon başında Hellas Verona'ya transfer oldu. Bu sezon ligde 13 maça çıkan ve 4 gol atma başarısı gösteren başarılı futbolcu, kariyerinde ise 463 maçta 156 kez fileleri havalandırdı. 42 kez Hırvatistan Milli Takım formasını terleten yıldız oyuncu, 15 kez gol atma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Enzo Crivelli'ye ülkesinden talip var
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler