Antalyaspor’da transfer tahtası yeniden açıldı

12.09.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 22:09

Uzun süren transfer engeli pazartesi günü kaldırılan ve Salı günü yeni bir ceza alan Antalyaspor, transfer sezonunun kapanmasına 1 gün kala yeniden tahtasını açmayı başardı.

Antalyaspor’da transfer tahtası yeniden açıldı

Koray GEÇGEL-AJANSSPOR

82 gün süren transfer döneminin 74 gününü tahtası kapalı olarak geçiren Antalyaspor için kader gününe gelindi. 7 Ağustos’ta açılan, 14 Ağustos’ta tekrar kapanan transfer tahtası, geçtiğimiz pazartesi günü açılıp, Salı günü tekrar kapanmıştı. Son ceza Dario Saric’ten gelirken, Boşnak futbolcunun 350 bin Euro olan alacağı için bir ödeme planı üzerinde pazarlıklar hızla başladı. Peşinat konusunda uzun süren pazarlıkla muhatap olan Kırmızı-Beyazlılar, sonunda mutlu sona ulaştı ve transfer sezonunun kapanmasına 1 gün kala yeniden tahtasını açtı.

En az iki transfer hedefleniyor

Transfer sezonunun son gününe girilirken, Kırmızı-Beyazlıların ana hedefi sol bek ve orta saha takviyesi olurken, sürpriz bir transfer hamlesi de yapılabileceği gelen haberler arasında yer aldı. Sol bek için Ezgjan Alioski ile önemli mesafe kat eden Akrep, orta saha için de Hırvatistan ekiplerinden NK Istra’da forma giyen Oleksandr Petrusenko’nun transferini bitirmeyi hedefliyor. Kulübüyle 1 yıllık daha anlaşması bulunan 26 yaşındaki futbolcunun 500 bin Euro maaş alacağı da iddialar arasında yer aldı.

Amar kiralanabilir

Hali hazırda kadrosunda 12 yabancı bulunan Antalyaspor’da sol bek ve orta saha transferi için yabancı isimler üzerinde durulurken, ekstra takviye de olması halinde yabancı sınırı aşılacak. Bu durumda tasarruf Amar Gerxhaliu üzerinden yapılacak. Geçen sezonun ilk devresinde de yabancı kontenjanına takıldığı için lisansı çıkarılmayan 22 yaşındaki futbolcunun bu kez kiralık olarak gönderilmesi gündeme taşınacak.

İlgini Çekebilir
Alex de Souza istedi, Antalyaspor transferi bitirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler