İstanbulspor'dan Kaleci Transfer Eden Antalyaspor Forveti de İstiyor

07.06.2022 - 13:12 | Son Güncellenme: 07.06.2022 - 13:26

Nuri Şahin'le çıkışa geçen Antalyaspor, TFF 1. Lig'den yükselen İstanbulspor'un kalecisi ve forveti için transfer girişimlerine başladı. İşte detaylar.

İstanbulspor'dan Kaleci Transfer Eden Antalyaspor Forveti de İstiyor

Nazım Türknas-Volkan Yılmaz/ AJANSSPOR

Transferde hızlı ve emin adımlar ile hareket etmek isteyen Antalyaspor, ilk olarak İstanbulspor’dan kaleci Alperen Uysal ile anlaşmıştı. Forvet bölgesi için ise özellikle Teknik Sorumlu Nuri Şahin Hocanın çok istediği bir isim yine İstanbulspor’dan oldu.

Hedef İbrahim Yılmaz

İbrahim Yılmaz, Antalyaspor’un transfer listesindeki ilk hedef ismi oldu. Başkan Aziz Yılmaz yönetiminin, ligin devre arasında da renklerine katmak istediği ama İstanbulspor’un ligdeki durumundan dolayı gerçekleşmeyen golcü oyuncu transferini, bu dönemde ne olursa olsun takıma kazandırmakta ısrarcı olacağı gelen haberler arasında.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan kaleye takviye
Habere Git

Yaklaşık 6 sezondur sarı-siyahlı formayı terleten ve bu sezonki üst düzey performansıyla takımların dikkatini çeken İbrahim Yılmaz, 37 karşılaşmada görev aldı. Bu sezon çıktığı 37 maçta 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 28 yaşındaki santrfor, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler