Antalyaspor'dan Beşiktaş ve Tarık Çamdal açıklaması!

01.02.2019 - 14:30 | Son Güncellenme: 01.02.2019 - 17:30

Antalyaspor'dan Beşiktaş ve Tarık Çamdal açıklaması!

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasında Beşiktaş ile sahalarında oynayacakları maç öncesi değerlendirmelerde bulundu. Kendi sahalarında 3 puan hedeflediklerinin altını çizen Süğlün, Tarık Çamdal’ı neden transfer ettiklerine de açıklık getirdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Murat Süğlün’ün açıklamaları şu şekilde;

"Transfer dönemi bizim için verimli geçti"

Başkanımız Ali Şafak Öztürk’ün inanılmaz çabaları sayesinde transfer engeli kalktı. Scout ekibimizin takip ettiği 2 futbolcuyu transfer ettik. Ayrıca Tarık Çamdal’ı kadromuza katarak transferi kapattık. Transfer dönemi bizim için verimli geçti.

"Tarık’ı hocamızın talebi doğrultusunda transfer ettik"

Tarık Çamdal’ın Galatasaray’da yaşadığı süreç bizi ilgilendirmiyor. Tarık kendisini ligde ispatlamış, kariyerli bir oyuncu. Biz de kendisine şans vermek istedik. Bize bir masrafı da yok. İnanılmaz istekli. Hocamızın da talebi doğrultusunda bunu değerlendirdik. Her iki taraf da kazansın istiyoruz. Tarık’ın başarılı olacağına inanıyoruz. Transferi bunun için yaptık.

"Tarık Çamdal’ın hırsı ve isteği çok yüksek"

Tarık Çamdal 1 ay forma giyebilecek durumda değil. Ama bu bizim için risk taşımıyor. Kariyeri belli bir oyuncu. Bir alışma süreci geçirecek. Daha sonra takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tarık Çamdal’ın Antalyaspor’a verdiği söz ortada. Hırsı ve isteği çok yüksek. İnşallah uzun yıllar Antalyaspor’a katkı verecek bir performans ortaya koyar. Hayırlısı olsun.

"Beşiktaş maçına özel bir hazırlık yok, hedef 3 puan"

Beşiktaş maçına özel bir hazırlık yapmadık. Her maça olduğu gibi hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın takıma inanılmaz bir ilgisi var. Taraftarlarımızın stadı dolduracağını, güzel bir atmosfer oluşacağını düşünüyor ve bekliyoruz. Beşiktaş karşısında 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Kendi sahamızda da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Beşiktaş karşısında iyi konsantrasyon ve stadın dolmasıyla iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.

Antalyaspor’un yeni transferleri…

Freddy ile 1,5 yıllık bir anlaşmamız var. 1 yıl uzatma opsiyonu var. Amilton da sezon sonuna kadar kiralık. Satın alma opsiyonuyla anlaşıldı. Tarık Çamdal ile de yarım sezonluk anlaşma yaptık.

Antalyaspor’un Freddy Krueger esprisi

Transferlerimizi sosyal medyadan açıklarken farklı şeyler yapmıyoruz. Sosyal medyayı da iyi kullandığımızı düşünüyorum. Freddy konusunda esprili bir paylaşım yaptık. Futbolun içinde espriler olması gerektiğini düşünüyoruz. Çok güzel geri dönüşler de alıyoruz.

Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Antalyaspor ile Beşiktaş, 3 Şubat Pazar günü saat 19:00’da karşı karşıya gelecek. Bu mücadele öncesinde Akdeniz ekibi 28 puanla haftaya 8.sırada girerken, Beşiktaş ise 30 puanla 6.sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler