Antalyaspor’da Alex de Souza'dan Beşiktaş’a sürpriz!

13.08.2024 - 14:52 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 17:48

Transferler çalışmalarına devam eden Antalyaspor, Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde bir sürprize hazırlanıyor. Akdeniz ekibi, prensip anlaşmasına vardığı Adolfo Gaich ve Andros Townsend’i Beşiktaş maçının kadrosuna almayı planlıyor.

Antalyaspor’da Alex de Souza'dan Beşiktaş’a sürpriz!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Transferde önemli adımlar atmaya hazırlanan Antalyaspor, 2 ismle imza aşamasına geldi. Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yolların ayrılmasının ardından Joao Pedro, Umut Nayir, Umut Bozok gibi isimlerle temas kuran Antalyaspor, CSKA Moskova’dan Adolfo Gaich ile anlaşmaya vardı. Kırmızı-Beyazlılar, kanat bölgesi için de Luton Town forması giyen Andros Townsend transferini bitirdi.

Pazar günü kadroya alınacaklar

Adolfo Gaich ve Andros Townsend ile birlikte kulüpleri CSKA Moskova ve Luton Town ile de anlaşmaya varan Kırmızı-Beyazlılar, transferlere resmiyet kazandırmak için zaman kaybetmeden işlemlere başladı. Uçuş planlaması yapılan futbolcuların, bu hafta içerisinde Antalya’ya gelerek sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Takımlarıyla antrenmanlarını yapan ve hazır durumda olan iki futbolcunun, Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.

Gaich'e 800 bin Euro ödenecek

Kulübü CSKA Moskova’dan yıllık 1.4 milyon Euro maaş alan Gaich’in maaşının bir kısmını yine CSKA Moskova ödeyecek. Antalyaspor’un yaklaşık 800 bin Euro maaş vereceği Arjantinli’nin kalan ödemesini Rus ekibi yapacak. Sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek Arjantinli futbolcunun satın alma opsiyonu da Antalyaspor’da olacak.

Senin için hazırladığımız haberler