Antalyaspor'dan bir bomba daha! Barcelona'nın eski hocası...

19.09.2017 - 14:42 | Son Güncellenme: 19.09.2017 - 14:42

Antalyaspor'dan bir bomba daha! Barcelona'nın eski hocası...
Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Antalyaspor yeni hoca arayışlarına hız kesmeden başladı.
Samuel Eto'o, Samir Nasri, Jeremy Menez, Sandro, Maicon ve William Vainqueur gibi yıldızları kadrosunda bulunduran kırmızı beyazlıların yine dünyaca ünlü bir teknik adamla anlaşma sağladığı ileri sürüldü. İşte Antalyaspor'un teknik direktör adayları:
Alberto Zaccheroni- 64 yaşındaki İtalyan teknik adaam, son olarak Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Çin Ekibi Beijing Guoan'da görev yapmıştı. Eto'o menajeri Gardi'ye yetki veren Antalyaspor'un Zaccheroni ile ön sözleşme imzalandığı iddia ediliyor.
Fabio Capello- 71 yaşındaki ünlü teknik direktör kariyerinde bir çok önemli başarıya imza attı. Bir şampiyonlar Ligi, 5 İtalya Ligi, 2 İspanya Ligi, 4 İtalya Kupası ve 1 UEFA Süper Kupası şampiyonluğu bulunan Capello, Milan, Juventus, Real Madrid ve Roma'nın yanı sıra İngiltere ve Rusya milli takımlarını da çalıştırdı.
Roberto Di Matteo- Akdeniz ekibinin teknik direktör adayları arasındaki bir başka yabancı teknik direktör ise 47 yaşındaki Roberto Di Matteo, Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan İtalyan teknik adam şu an hiçbir kulüpte görev almıyor.
Mehmet Özdilek Antalyaspor yönetiminin teknik direktör adayları arasında yerli isimler de yer alıyor. 2008-2013 yılları arasında kırmızı beyazlı takımı çalıştırmış Mehmet Özdilek de bu isimlerden biri. 51 yaşındaki Mehmet Özdilek- son olarak 2015 yılında Gençlerbirliği'nin başında yer almıştı.
Ertuğrul Sağlam- Geçtiğimiz günlerde Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Ertuğrul Sağlam da Antalyaspor'un hoca adayları arasında yer alıyor.

Paulo Sousa- En son Fiorentina takımında görev yapan Portekizli Paulo Sousa, daha önce Videoton, Maccabi Tel Aviv, Basel gibi takımlarda da görev aldı ve şampiyonluklar yaşadı

Luis Enrique - Barcelona'nın eski teknik direktörü Luis Enrique'nin de adı tuttomercatoweb'in haberine göre listede yer alıyor. Luis Enrique daha önce Roma, Celta Vigo takımlarda görev alırken Barcelona'da rekorlar kırmıştı

Thomas Tuchel - B.Dortmund takımından sezon başında ayrılna Thomas Tuncel, Bundesliga'da oldukça başarılı sonuçlar almış ve popüler bir teknik adam

Senin için hazırladığımız haberler