Antalyaspor'dan Bülent Korkmaz ve Doukara açıklaması!

05.04.2019 - 14:41 | Son Güncellenme: 05.04.2019 - 17:41

Antalyaspor'dan Bülent Korkmaz ve Doukara açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Her maça 3 puan için çıktıklarını ifade eden Süğlün, Bülent Korkmaz ve Doukara’nın geleceği hakkında da açıklama yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Murat Süğlün’ün açıklamaları şu şekilde;

"Trabzonspor maçını kazanmak istiyoruz"

Kendi tesislerimizdeydik. Sıkı bir program yaptık. Antrenmanlarımız devam etti ve takımımız Trabzon’a gitti. Trabzonspor zaten Türkiye’nin en özel camialarından biri. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Deplasmanda oynaması kolay değil. Biz de iyi bir takımız. Bizi güzel bir maç bekliyor. Umarım kazanan taraf biz oluruz.

"40 puan barajını geçmek istiyoruz"

Yöneticilerimiz hemen hemen tam kadro Trabzon’da maçı izleyecek. Bu maçta kazanmak istiyoruz. Son Alanyaspor galibiyeti önemliydi. Üst sıralara tırmanmak istiyorsak her maçtan galibiyetle ayrılmalıyız. En kısa sürede 40 puan barajını geçmek istiyoruz. Bülent Korkmaz gerekli motivasyonu sağladı diye düşünüyorum.

Antalyaspor'un nasıl bir transfer stratejisi olacak

Maliyetli oyuncularımızla yolları ayırmıştık. Devre arasında 2 tane transfer yapmıştık. Finansal anlamda bizi zorlamayacak transferler önemli. Herkes zaten bu yapıya gitmek zorunda. Bizim scout ekibimiz izlediği oyuncuları öneriyor. Transfer etmek istediğimiz oyuncuları sezon bitiminde kadromuza katacağız.

"Doukara ve bazı oyuncularımıza transfer teklifleri geldi"

Doukara’ya evet teklif geldi. Devre arasında da geldi şu anda da teklifler var. Bizden memnun, biz de ondan memnunuz. Doukara’nın dışında başka oyuncularımıza da teklifler geldi. Ama bugünün konusu değil. Sezon sonunda bakacağız. Finansal olaylar önemli. Eğer kulübümüzün menfaatine ise satılmayacak oyuncu yoktur.

Bülent Korkmaz ile yeni sözleşme imzalayacaklar mı?

Kalan maçlarımızı başarıyla tamamlamak istiyoruz. Biz kısa dönemli çalışmalar yapmıyoruz. Bülent Korkmaz ile de uzun süreli çalışmak isteriz. İnşallah uzun süreli bir sözleşmeye imzamızı da sezon sonuna doğru atarız diye düşünüyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler