Antalyaspor'dan Ersun Yanal açıklaması: Ayrılık...

Eren Tuncay
03.06.2021 - 12:42 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 12:55

Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Antalyaspor'dan Ersun Yanal açıklaması: Ayrılık...

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor'dan Ersun Yanal hakkında bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde basında Ersun Yanal'ın Antalyaspor'dan ayrılacağına dair haberler yer almıştı. Akdeniz ekibi bunu yalanlayan bir paylaşım yaptı.

Yayıncı kuruluşa tepki

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada, "Dün, yayıncı kuruluş Bein Sports'un haber kanalında Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın önümüzdeki sezon takımın başında olmayacağı ile ilgili bir haber yayımlanması üzerine zorunlu bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Öncelikle, haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisinin olmadığını belirtmek isteriz.

Bein Sports'un, başta kulübümüz olmak üzere özellikle Anadolu kulüpleri ile ilgili sadece ‘duyuma' dayanan bu tür haberler yapıp yayımlamasını yayıncı kuruluş ciddiyetine yakışmadığını düşünüyoruz.

"Yeni sezon planlamamız sürüyor"

Sezon içinde şampiyonluk yarışında olan rakiplerimize karşı oynadığımız maçların anlatımlarında yediğimiz gollerde spikerlerinin rakip takım holiganları gibi gol anonslarını yapmasını defalarca dile getirmemize rağmen kulübümüze ve diğer Anadolu kulüplerine karşı bu özensiz tavırların devam ettiğini, maalesef ki bu son haberle bir kez daha görmüş bulunmaktayız. Bizlerin de Süper Lig'in önemli paydaşlarından biri olduğumuzu göz önünde bulundurarak, tamamen hayal ürünü haberler ve taraflı bakış açısının bir an önce son bulmasını, şehrinin takımını destekleyen taraftarların ve tüm Anadolu kulüplerinin hak ettiği şekilde değer görmesini bekliyoruz. Taraftarımızdan ricamız, bu tür asılsız haberlere itibar etmemeleridir. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ile 3 yıllık daha sözleşmemiz bulunmakta ve yeni sezon için planlamamız tüm hızıyla sürmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyururuz." denildi.

Ersun Yanal'ın Antalyaspor performansı

Antalyaspor'un başında 38 maça çıkan Ersun Yanal; 12 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler