Antalyaspor'dan Fenerbahçe ve zemin açıklaması!

22.12.2018 - 15:37 | Son Güncellenme: 22.12.2018 - 18:37

Antalyaspor'dan Fenerbahçe ve zemin açıklaması!

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 24 Aralık Pazartesi günü sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde Ajansspor'a özel değerlendirmelerde bulundu. Bu maçtaki hedeflerinin 3 puan olduğunu söyleyen Süğlün, saha zemini konusuna da değindi. İşte Süğlün'ün açıklamaları;

Fenerbahçe maçından beklentileri neler?

Antalyaspor olarak tabi ki beklentimiz 3 puan. Rakibimizin kim olduğu önemli değil. Biz Beşiktaş deplasmanına da aynı duygularla çıktık ve yendik. Evimizdeki Akhisar maçına da aynı inançla çıktık ama yenildik. Futbol 3 sonuca da açık. Biz öncelikle lehimize yazılacak 3 puanın peşindeyiz. Taraftarımıza galibiyet hediye edip, bizim için iyi geçen bir ilk yarıyı galibiyetle taçlandırmak istiyoruz. Buna inancımız da gücümüz de var.

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına geçmesi, Antalyaspor'un planını etkiler mi?

Fenerbahçe zor bir dönemden geçiyor. Hoca değişikliği onları motive etse de rakibimizin beklentileri bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz karakterli ve inançlı futbolcu grubu ve teknik ekibimize taraftarımızın da gücünü ekleyerek kazanmak istiyoruz. Bizim beklentimiz bu. 4 cezalı oyuncumuz var ama eksik değiliz. Yerine kim oynarsa oynasın armamızı taşıyan her oyuncumuz değerlidir.

Saha zemininde herhangi bir problem var mı?

Zeminle ilgili sorunlar maç trafiği sıkıstıkça artıyor. Ancak stadımızda 10 gündür maç oynanmıyor ve titiz bir bakım çalışması yaptık. Daha az sorunlu bir zeminde oynayacağımızı söyleyebilirim. 

Maça ilgi nasıl? Taraftarlara bir mesajı var mı?

Taraftarımızın desteği bizim için cok önemli. Sağ olsunlar onlar da bu anlamda hem iç  sahada hem deplasmanda yanımızda oldular. Taraftarsız futbolun keyfi yok. Onlar destek verecek ve bizler de bu desteğe layık olabilmek için ne gerekirse yapacağız. İyi günde, kötü günde yanımızdalar. Pazartesi günkü maça da talep şimdilik iyi. Maç günü daha da artacaktır. Tek arzumuz iyi bir futbolla galip gelmek. Herkesten Antalyasporumuza destek bekliyoruz. Futbolcularımızın buna ihtiyacı var. Omuz omuza verip güzel günlere birlikte koşacağız. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler