Antalyaspor'da Sözleşmesi Biten Boffin'in Yerine Lis ve Sinan Bolat Transferi Gündemde

Akın Ungan
22.05.2022 - 15:55 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 16:01

Antalyaspor'da sözleşmesi sona eren Ruud Boffin'in geleceği belirsiz. Alternatif kaleci transferi için Altay'dan ayrılan Mateusz Lis ve Sinan Bolat gündemde.

Antalyaspor'da Sözleşmesi Biten Boffin'in Yerine Lis ve Sinan Bolat Transferi Gündemde

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Soner Aydoğdu’yu renklerine bağlayarak ilk transferini yapan Antalyaspor, kale için de çalışmalarını sürdürüyor. Sözleşmesini tamamlayan Ruud Boffin’in takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmazken, Antalyaspor alternatif isimler üzerine görüşmelerine devam ediyor.

Boffin yerine Lis

Akdeniz ekibi için ilk aday Süper Lig’e veda eden Altay’ın file bekçisi Mateusz Lis oldu. İzmir ekibiyle sözleşmesini fesheden Polonyalı eldivenin, Boffin ile yolların ayrılması halinde öne çıkan adaylardan olduğu ifade edildi.

 

Bu sezon Altay formasıyla 35 maça çıkan 25 yaşındaki kaleci, kalesinde 50 gol görürken, 7 mücadelede ise rakip takım futbolcularına geçit vermedi.

İlgini Çekebilir
Tatil için geldi, Antalyaspor formasını kaptı!
Habere Git

Alternatif Sinan Bolat

Antalyaspor’un kurmayları milli kaleci Sinan Bolat’la da temas halinde. Kırmızı beyazlıların Belçika’nın Kaa Gent takımında forma giyen milli kaleci Sinan Bolat ile ilgilendiği öğrenildi. 33 yaşındaki kalecinin 30 Haziran’da kulübüyle sözleşmesi sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler