Antalyaspor'dan La Liga ekibine ret!

Arif Can Yıldız
24.07.2024 - 19:37 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 19:54

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Ronaldo Nazairo'nun sahibi olduğu La Liga kulübü Real Valladolid'in Jakub Kaluzinski için yaptığı transfer teklifini reddetti.

Antalyaspor'dan La Liga ekibine ret!

AJANSSPOR DIŞ HABER

Antalyaspor'un Polonyalı futbolcusu Jakub Kaluzinski için, Ronaldo Nazario'nun sahibi olduğu La Liga ekibi Real Valladolid'in ilgisi her geçen gün artıyor. İlk etapta Akdeniz ekibine 2.5 milyon Euro'luk transfer teklifi yapan İspanyol ekibinin ret cevabı ile karşılaşmasının ardından ikinci bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Yine reddedildi

Valladolid yerel basınından Pucela Fichajes'in haberine göre Pembe-beyazlı ekibin, Süper Lig kulübüne 21 yaşındaki futbolcu için 3.5 milyon Euro ve bonuslar dahil teklifi Akrepler tarafından kabul görmedi.

Talipler artıyor

Haberde yer alan bilgiye göre Serie A ekiplerinden Empoli ve Sampdoria'nın, Premiership ekiplerinden ise Celtic'in kırmızı-beyazlı ekibe ön libero için teklif yapacağı öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Ronaldo, Antalyaspor'un yıldızını transfer ediyor
Habere Git

Antalyaspor'un beklentisi

Antalyasporlu kurmayların Polonyalı yıldız adayı için bonservis beklentisinin 4 milyon Euro olduğu kaydedildi.

Geçen sezon performansı

Antalya ekibi ile sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayına kadar devam eden futbolcu geride bıraktığımız sezon 35 maça çıkarken arkadaşlarına 2 kez gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler