Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e Sert Yanıt: Herkes Haddini Bilecek

İsa Kethüda
21.04.2022 - 18:00 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 18:13

Antalyaspor haberleri... Süper Lig takımlarından Antalyaspor Kulübü, Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün açıklamalarına yanıt verdi. İşte detaylar.

Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e Sert Yanıt: Herkes Haddini Bilecek

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk'ün yapmış olduğu açıklamalara resmi internet sitesi üzerinden sert tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kamuoyuna duyuru;

Katılıyoruz. Herkes haddini bilecek. Daha koltuk sahibi olamamışların, büyük Antalyaspor camiasının başkanına söz söyleme hadsizliğinde bulunanların sesi kesilene kadar had bildirmeye devam edeceğiz.


O sizin bildiğiniz devirler artık geçmişte kaldı. Galatasaray camiası ile dostluğumuzu bozmaya gücünüz yetmeyecek. “İstediğimizi alırız” ukalalığınız bittiğinde, Kaf Dağı'ndaki burnunuzu biraz indirdiğinizde sizinle de dost olabiliriz.


Siz, camiamızı ve değerlerimizi seçim malzemesi yaparken haddinizi aştınız. Çocuklarımız üzerinden algı yapmaya çalışarak suyun üzerine çıkma gayretinizi, gaflet içindeki bir namzetin çaresizliği olarak yorumluyoruz.


Sadece bir özrümüz olabilir; o da Türk futbol kamuoyunu muhatap bile kabul etmememiz gereken bir namzete yanıt vererek meşgul ettiğimiz için.

#EnBüyükAntalyaspor

Ne olmuştu?

Bilindiği üzere Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, "Benzetmem yanlış anlaşılmasın ancak sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar ama bu kez olmayacak" ifadelerini kullanmıştı.

"Şımarık başkanlarla işimiz olmaz"

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk ise sosyal medya hesabından Aziz Çetin'in bu açıklamalarını alıntıyarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Şımarık başkanlarla işimiz olmaz. Hele bizim göz bebeğimiz "kızlarımız" üzerinden cinsiyetçi çarpıklıkla şımarıklık benzetmesi hadsizliğini yapan koltuk emanetçileriyle asla muhatap olmayız. 

İlgini Çekebilir
Öztürk'ten Aziz Çetin'e "şımarık kız çocuğu" cevabı
Habere Git

Herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray."

Senin için hazırladığımız haberler