Antalyaspor'dan Selahattin Kınalı'nın açıklamasına tepki!

05.07.2020 - 19:20 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 19:24

Antalyaspor'dan Selahattin Kınalı'nın açıklamasına tepki!

Antalyaspor'dan A Spor'a tepki açıklaması geldi. Başakşehir yenilgisinin ardından A Spor ekranlarında program yorumcusu Selahattin Kınalı'nın yaptığı yorumlar üzerine yazılı açıklamada bulunan Kırmızı-Beyazlı kulüp, şu ifadelere yer verdi:

Medipol Başakşehir ile oynadığımız Süper Lig karşılaşması sonrası A Spor kanalında kulübümüz ve futbolcularımızla ilgili yapılan bazı yorumları hayretle izledik. Özellikle A Spor kanalında, Selahattin Kınalı isimli yorumcunun, takımımızın onurlu mücadelesini ‘teneke helva kıvamında’ şeklinde yorumlayıp imalarda bulunması tahammül sınırımızı aşmıştır. Tarafsız yorumculuktan ziyade holigan gibi yorum yapanların ülke futboluna verdiği zararın farkındayız.

Biz Antalyaspor’uz!!!

Adı hiçbir gün kirli işlere bulaşmamış, tertemiz bir kulübün fertleriyiz. Şampiyonun ya da küme düşenin hangi takım olacağı, zerre umurumuzda değildir. Biz, iğrenç fikirlerin mezesi değiliz, olmayacağız. Kendimizden eminiz, taraftarımızdan başka kimseye hesap verme gibi bir düşüncemiz de yok. Bizim, şehrimizin takımını Avrupa’ya taşıyıp Türk futboluna hizmet etmek gibi çok daha önemli işlerimiz varken sığ düşüncelerin içinde yer almamak en büyük dileğimizdir. Adı geçen yorumcu hakkında hukuki işlemlerin en kısa sürede başlatılacağını kamuoyuna duyururuz."

Selahattin Kınalı, program esnasında şu sözleri kullanmıştı:

"Maç öncesi Trabzonspor camiasından pek çok kişi Antalyaspor’un yenilmezlik serisinin süreceğini bekliyordu. Ben o görüşte değildim. Çünkü Türkiye’de tüm serilerin bir şekilde bittiğini, güçlüler lehine sonuçlandığına daha önce de çok kez tanıklık ettik. Dün Antalyaspor’un oyununu gördük.

Başakşehir’in golünde Demba Ba’ya üç oyuncunun refakat ettiğini gördük. Orada önemli olan rakip santrfor ile kendi kalecin arasına girmektir. Antalyalı hiçbir oyuncu bunu düşünemedi. Antalyaspor maça zorunlu olarak çıkarılmış gibi bir his verdi. Bütün futbolseverler bunu hissetti. Futbolun girdisini çıktısını, legalini illegalini bilen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın karşısına teneke helva kıvamında çıkıp oynuyorsa, burada insanın adalet duygusunun yara almamasının imkanı yok."

Senin için hazırladığımız haberler