Antalyaspor'dan sürpriz kaleci hamlesi! İşte teklif yapılan futbolcu...

13.09.2024 - 10:04 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 10:15

Transfer yasağını kaldıran Antalyaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Kırmızı beyazlılar Belçikalı kaleci Arnaud Bodart’a teklif yaptı. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor'dan sürpriz kaleci hamlesi! İşte teklif yapılan futbolcu...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Transfer tahtasını açarak daha önce anlaştığı Andros Townsend'i resmen kadrosuna katan Antalyaspor'da hareketli saatler devam ediyor.

Arnaud Bodart için transfer teklifi

Antalyaspor’dan sürpriz kaleci hamlesi geldi. Akdeniz temsilcisi, Belçika ekibi Standart Liege'nin 26 yaşındaki Belçikalı kalecisi Arnaud Bodart'a için teklif yaptı.

Standanrt Liege'de kadroda düşünülmüyor

Belçika ekebinde yeni sezon kadro planlamasında düşünülmeyen Bodart’ın yeni durağı Antalyaspor olabilir.

Sözleşmesinin son senesinde

Standart Liege altyapısından yetişen 26 yaşındaki file bekçisinin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Geçtiğimiz sezon 36 maçta kaleyi koruyar Bodart, 46 gol yerken 7 maçı gol yemeden tamamladı. Belçikalı file bekçisinin güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kenan Piric'in performansı tartışılıyor

Öte yandan Anatlayspor'da sezon başında AEK Larnaca'dan bedelsiz olarak transfer edilen 30 yaşındaki Bosna Hersekli kaleci Kenan Piric'in performansı tartışılıyor. Tecrübeli eldiven forma giydiği 4 maçın üçünde kalesinde 11 gol gördü.

Başkan Boztepe'den Piric açıklaması

Öte yandan; Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Lider TV’ye yaptığı açıklamalarda kaleci Kenan Piric ile ilgili şu ifadeyi kullanmıştı:

"Kenan Piric’i ben tanımıyordum ve bilmiyordum. Daha sonra Göztepe’deki performansını gördüm ve dünyam karardı. Sonra antrenmalarını izledim iyiydi. Göztepe maçındaki (0-0) performansını görünce rahatladım. Kendisine güveniyoruz. Herkesin ortak fikriydi Kenan Piric. Sonra ben endişeye kapıldım. Göztepe'de 4 maçta 14 gol yemiş. Benim önüme getirdiler dünyam karardı. Göztepe Lig'den düştükten sonra gençlerle oynadıkları maçta yemiş o golleri."

Senin için hazırladığımız haberler