Antalyaspor'dan zemin, VAR ve Bursaspor açıklaması!

07.12.2018 - 15:48 | Son Güncellenme: 07.12.2018 - 18:48

Antalyaspor'dan zemin, VAR ve Bursaspor açıklaması!

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Stat zemininin Fenerbahçe maçına kadar hazır hale geleceğini söyleyen Süğlün, VAR konusunda da açıklama yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Murat Süğlün’ün açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Stadımızın zemini Fenerbahçe maçına kadar düzelecek"

Stadımızın bakım çalışmaları halen devam ediyor. Birçok stada göre maalesef kötü durumda. Çimin taşeronlar tarafından yanlış uygulanması ve yanmasından kaynaklı bir hata oldu. O da düzeltiliyor. Zaten 2 hafta dışarıda oynayacağız. Fenerbahçe maçına kadar düzeleceğini düşünüyoruz.

"Bursaspor maçında puan ya da puanlar almak istiyoruz"

Bursaspor maçında iki denk takımın mücadelesi olacak. Rakibimiz çıkışta. Bizim de aldığımız sonuçlar ve ligdeki durumumuz ortada. Her sonuca açık bir maç tabi ki. Ama bizim hedefimiz puan ya da puanlar almaktır.

"Ödemeler gecikse de ödemeleri yapıyoruz"

Chico geliyor, Doukara sakat. Onun dışında çok fazla bir sıkıntı yok. Boffin konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Her kulüpte parasal sıkıntılar olabiliyor. Gelir-gider dengesi Türkiye’deki takımlarda var. Ödemeler gecikiyor ama ödemeleri yapıyoruz.

"Hedefimiz ilk 10 içinde yer almak"

Bizim hedefimiz gidebildiğimiz kadar gitmek. Sezon başındaki hedefimiz ilk 10 içinde bitirmekti. Zaten şu anda o potanın içindeyiz. Elbette daha iyi bir konumda olmak isteriz. Hedef; ilk 10 içinde yer almak.

Antalyaspor devre arasında nerede kamp yapacak?

Devre arasında Antalya’da kamp yapacağız. Birçok takım Antalya’ya geliyor. Genel Direktörümüz ve hocamızın planları var. Belli olduğunda resmen duyuracağız. Antalya’daki otellerde çok ciddi yoğunluk oluyor. Sosyal hayata da yansıyor. Antalya’da güzel bir hava var. İnsanlar halen mont giymiyor.

"VAR sistemine güveniyoruz"

VAR konusunda Galatasaray maçında sıkıntı yaşadık. Muslera’nın pozisyonunda VAR devreye girmemişti. Ama VAR sistemine güveniyoruz. Bu sistem olmalı. Galatasaray ve Trabzonspor maçında problem yaşamıştık. Bu sistemlere ciddi yatırım yapıldı. Tam anlamıyla yönetildiği zaman özellikle Anadolu takımlarına faydası olacağını düşünüyorum.

Bursaspor maçına 120 otobüs...

Taraftarlarımız Göztepe maçında müthişti. Bursaspor maçına da Antalya’dan 120 kadar otobüs gidecek. Taraftarlarımızla bir yere geliyoruz. Sıcak bir şehiriz. Taraftarlarımızla iyi bir birlikteliğimiz var. Bu birliktelik güzel şekilde devam edecektir.

Senin için hazırladığımız haberler