Antalyasporlu Erkan Eyibil, Bundesliga'ya transfer oldu
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Antalyaspor'da kadroda revizyonu devam ediyor. Amilton, Ersin, Eren ve Mukairu ile yollarını ayıran kırmızı beyazlılarda Erkan Eyibil'in yeni durağı Stuttgart oldu.

Son 5 Haber

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup

ABD maçında ofsayt şaşkınlığı: ABD'liler Google'da ofsayt aradı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Koray GEÇGEL - AJANSSPOR
Süper Lig'in ilk 23 haftasında 24 puan toplayarak düşme hattına yerleşen Antalyaspor'da kadrodaki revizyon tüm hızıyla devam ediyor. Amilton Minervino'yu Konyaspor'a, Ersin Zehir'i FC Dordrecht'e, Eren Albayrak'ı da Rizespor'a, Paul Mukairu'yu da Kopenhag'a gönderen Antalyaspor'da yolların ayrıldığı son futbolcu 21 numaralı formayı terleten Erkan Eyibil oldu.
Sezon başında Mainz'dan Transfer edilen 20 yaşındaki futbolcu, Almanya'ya geri döndü. Genç futbolcu, Bundesliga'da düşmeme mücadelesi veren Stuttgart'ın formasını giyecek. Kiralık olarak anlaşma sağlanan Ümit Milli futbolcunun transferinin birkaç güne kadar resmiyet kazanması bekleniyor.
Ersin Zehir gibi Antalyaspor scout ekibinin raporuyla takıma dahil edilen Erkan Eyibil, sezonun ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yarattı. Ümit Milli Takım formasını giymesine karşın Antalyaspor'da beklenen performansı gösteremeyen Eyibil; Süper Lig'de 1, Türkiye Kupası'nda da 2 maçta görev aldı. Toplam 92 dakika süre alan orta saha oyuncusu skor katkısı sağlayamadı.
