Antalyasporlu futbolculardan yarı final yorumu!

14.02.2020 - 00:23 | Son Güncellenme: 13.02.2020 - 21:27

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak Yarı Final'e yükseldi. Yarı Final rakibi ise Alanyaspor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Sivasspor, sahasında Antalyaspor'u konuk etti.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla, ilk maçın 0-0 bitmesi sebebiyle deplasman golü kuralıyla Antalyaspor yarı finale çıkan taraf oldu. Maçın ardından Antalyaspor oyuncuları yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

İşte Antalyaspor oyuncularının açıklamalarından Ajansspor'un derlerdikleri:

Doğukan Sinik: "Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Sivasspor çok iyi takım. Gelirken zorluk yaşadık. Sonuçta büyük bir takımı eledik. Alanya ile karşılaşacağız. İnşallah şehrimize kupayı getiririz. Biraz kırgınlığım vardı, golden sonra ondan dolayı sevinmedim. Mutluluğumu içten yaşadım. Şu an Antalyaspor'un menfaati dışında bir şey düşünmüyorum."
 
Ferhat Kaplan: "Sivasspor'un çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Sahayı çok iyi şekilde hazırladılar. Çok önemli bir takımı eledik. Sivasspor ligin lideri, bunu bilerek geldik. İlk maçta gol yememiştim. Gollü beraberlik bugün bize yetiyordu. Onları eledik, çok mutluyuz. Alanyaspor'la karşılaşacağız. Zor olacak. İnşallah Antalya'nın gücünü göstereceğiz. Biz her zaman birlik olduk. O şekilde takımı üst sıralara çıkardık. Yine böyle olacak. İkinci yarıya iyi başladık, yukarıya tırmanarak devam edeceğiz. İnşallah ligde kalacağız."
 
Bünyamin Balcı: "Zor olacağını biliyorduk. İnançlı geldik, zorlu geçeceğini biliyorduk. Ligde de üst sıralara tırmanmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler